Sayfa 37/263 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon
Arama sonucu : 2097 madde; 289 - 296 arası.

Konu: ARSAN - Arsan Tekstil

1. 5_10 kademe arasında korkutarak malı alma peşinde.ytd

2. Son düzenlemeden sonra herkes korktu herhalde yazı yazan kalmadı.İlginc zubuklerle baş başa kaldık demekki.ytd

3. Buralarda civardayiz Insanol. Yalniz degilsin Lakin ay sonu yogunlugumuz var bu ara bakamiyorum. Dikkatli ol sanilanin aksine gel gel yapip mal çakiyo minnoşlar..Bende onlara çakiyorum sabahki emirler benimdi. Tek uyanik onlarya herkesi keriz yerine koyuyorlar. Birkac gun daha beklessinler tufana yakalansinlar onlarda tatsin bu zevki bakalim...

4.  Alıntı Originally Posted by TEKFAZ Yazıyı Oku
    Buralarda civardayiz Insanol. Yalniz degilsin Lakin ay sonu yogunlugumuz var bu ara bakamiyorum. Dikkatli ol sanilanin aksine gel gel yapip mal çakiyo minnoşlar..Bende onlara çakiyorum sabahki emirler benimdi. Tek uyanik onlarya herkesi keriz yerine koyuyorlar. Birkac gun daha beklessinler tufana yakalansinlar onlarda tatsin bu zevki bakalim...
    Kacirdigim bir seymi oldu bütün kağıtlar Corona öncesi fiyatların çok üzerinde normal şartlarda en çok değer kazanması gereken arsan yerinde saydı.ytd

5. Yemin etmişler yeşil olmasın diye sanki yeşili görünce basıyor adamlar 1 ay kaldı bakalım dizginlerini ne kadar daha tutabileceksin.ytd

6. Yabancı hissenin fiyatını arttırmadan azar azar toplamaya devam ediyor.

Sayfa 37/263 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •