Sayfa 992/999 İlkİlk ... 492892942982990991992993994 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 7,929 - 7,936 arası.

Konu: Viop - XXI

1.  Alıntı Originally Posted by bedo Yazıyı Oku
    siyasi davranıyorsun.... akp pislik derken .... diğer taraf akkaşık demeye çalışıyorsun..... çok yanlış..

ben her iki tarafdada amacın rant olduğunu belirtiyorum...

her iki tarafda suçlu.... sense biz harikayız modundasın

konu iş bankasından tt koma nasıl geçti... ordada suçlu olan suçlu burdada suçlu olan suçlu...

Hay elinde sağlık.. sorgulayan birini gördüler mi, akpli tayfa gibi hemen trollüğe girişiyorlar.. hayır yazılanı da anlamıyorlar..

Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Hay elinde sağlık.. sorgulayan birini gördüler mi, akpli tayfa gibi hemen trollüğe girişiyorlar.. hayır yazılanı da anlamıyorlar..
    yazılanı anlamayan sensin.. net ortada.. komedisin.. hala trollüğe devam ediyorsun..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

telekom alınırken bankalara kredi vermeleri için iktidar tarafından baskı yapıldığı yazıldı.. bankalara baskı diğer bir çok konuda olmuyor mu?? hatta buna link verdik ama okuduğunu anlamadığı için sayıklamaya devam ediyor..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    mis gibi tatil günümü bi geri zekalıya heba edemeyeceğim kendi çalsın kendi oynasın beynide basmıyor yada bi eyrlerden talimatlı yazıyor
    AKP tabanlı, versiyonlarda - anlamama özrü yaygınlaştı. 3 sayfa yaz. ..sonuç sıfır..
    Yedikleri ,içtikleri her neyse,yaramıyor..

Sultanahmette namaz kılacağına,
    Hagia Sophia Klisesinde namaz kılmayı tercih eden insanlara şaşkınlıkla bakıyoruz..

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    halen ısrar ediyon atv ve sabah gurubunu alması içinçalık gurubuna vakıfbank üzerindne 7 yıllık kredi verildi öyle satın alındı dinç bilgin guurubu sonra o krediler vakıfa ödenmedi bir başka kamu bankası o krediyi yeniledi vakfın kredisi kapandı
    adam paralı köprü yapacağım dedi garantiyi ya hazine verdi, ya krediyi kamu bankası verdi ben yapacam sen ödeyecen hastanesi yapacam dedi hemen krediyi kamu bankaları verdi sen kalkmış 500 milyon doalr diyor
    götüne giren dolayısıyla bizimkilere de giren kredi miktarı 100 milyar doalrın üstünd eyetmiyormuş gibi her yılda kullanmadığım hastane havaalanı otoyol köprü
    içind e4-5 milyar dolar sokuyorlar sen gelmiş burada iş bankası 500 milyon dolar kredi verdi diyon o kredi yüzünden Türkiyenin 5 büyük bankasının kucağında telekomn kaldı en azından biz elimizde olmayan musluğun başınd aoturan adamlara milyar doalrlar akıtıyorruz her yıl sen kalmış salk salk birşeyi yazmaya devam ediyon
    Tövbe yarabbim bir de hakaret ediyor... yazılanı hala anlamıyor...
    Seviyene inip hakaretine cevap vermeyeceğim..
    Bak ziraat bankası, vakıf bankasını niye örnek gösterdin..? Yolsuzluk yapılıyor bu bankalarda, beleş krediler çıkartılıyor dedim..

Halk bankası neyse... iş bankası da odur...
    İkisi de aynı bokun laciverdi... hala anlamıyorsun... anlaman kıt sanırım... bana vakıf üzerinden yolsuzluğu anlatıyorsun hala... hey allahım yarabbim.. cevapta vermek istemiyor hala seviyesiz seviyesiz konuşuyorsun... ne biçim insansın yahu... kim bilir kaç yaşındasın, hala üsturuplu tartışma yapamıyorsun..

6. Şahsi kanaatim o dur ki;
    Taraf olan bertaraf olur,
    hariçtir doğru.

Tarafgirlik fanatizmi doğurur, fanatizim ise mazlum ve zalim üretir.
    Haklıya hakkını, suçluya da cezasını vereceksin.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    mis gibi tatil günümü bi geri zekalıya heba edemeyeceğim kendi çalsın kendi oynasın beynide basmıyor yada bi eyrlerden talimatlı yazıyor
    Terbiyeli ol, hadsizlik yapma..
    Hakaretin için şikayet butonuna bastım..

Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Tövbe yarabbim bir de hakaret ediyor... yazılanı hala anlamıyor...
    Seviyene inip hakaretine cevap vermeyeceğim..
    Bak ziraat bankası, vakıf bankasını niye örnek gösterdin..? Yolsuzluk yapılıyor bu bankalarda, beleş krediler çıkartılıyor dedim..

Halk bankası neyse... iş bankası da odur...
    İkisi de aynı bokun laciverdi... hala anlamıyorsun... anlaman kıt sanırım... bana vakıf üzerinden yolsuzluğu anlatıyorsun hala... hey allahım yarabbim.. cevapta vermek istemiyor hala seviyesiz seviyesiz konuşuyorsun... ne biçim insansın yahu... kim bilir kaç yaşındasın, hala üsturuplu tartışma yapamıyorsun..
    usrurubuna s.çayım adam diye cevap yazdım hepsini silerim defol git
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 992/999 İlkİlk ... 492892942982990991992993994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •