Sayfa 65/1006 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 513 - 520 arası.

Konu: Viop - XXII

1.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Size önerim, böyle "komplo teorisyenlerinin" saçma teorilerine itibar etmek yerine ,itibarlı üniversitelerdeki ciddi akademisyenlerin görüşlerine daha fazla itibar etmeniz.Ama ,yine de sizin bileceğiniz bir iş tabii ki.Sizin yazdıklarınız benim için gerçekleşmesi milyarda bir bile ihtimal olmayan komplo teorisi.Zaten çok büyük bir ihtimalle ,3.5 ay sonra Trump da seçimi kaybedip gidecek.
    komplocuyu göstermek komplo teorisi değildir.
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    fed dediğiniz küreselciler, trump ise ulusalcı. çini çökertmek yeni paraya geçmek ve yeni sermaye dağıtımları yapabilmek için kaos çıkarmak zorundalar kasıtlı olarak da dolar çöpe dönüşecek diyorum. ve bundan diğer ülke paraları da zarar görecek. belki de abd dolarından daha fazla zarar görecek bazıları. özellikle japonya isviçre italya.. imtiyazdan rezervden vazgececekler diyorum.Bu benim fikrim illa fikir belirtmek zorunda değilsiniz
    Ne zaman o kaos? Bi de nerde?
    Abd içinde çıkmaz
    Hiç heveslenmeyin

3.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    fed dediğiniz küreselciler, trump ise ulusalcı. çini çökertmek yeni paraya geçmek ve yeni sermaye dağıtımları yapabilmek için kaos çıkarmak zorundalar kasıtlı olarak da dolar çöpe dönüşecek diyorum. ve bundan diğer ülke paraları da zarar görecek. belki de abd dolarından daha fazla zarar görecek bazıları. özellikle japonya isviçre italya.. imtiyazdan rezervden vazgececekler diyorum.Bu benim fikrim illa fikir belirtmek zorunda değilsiniz
    Sadece merakımdan birkac soru soruyorum kaosu ulusalcılar mi çıkaracak yoksa küreselciler mi? Eğer küreselciler çıkartacaksa dolar yerine ne ikame edecekler? Küreselciler hangi sebeple senyoraj gelirinden vazgeçecekler?Herşeyin fiyatı dolara göre belirlenirken doların çökmesi herşeyin fiyatının çökmesi demek değil midir? Altın neden kıymetli?

4. Zaten tesla sp500 bileşenleri içinde yok...

Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Sadece merakımdan birkac soru soruyorum kaosu ulusalcılar mi çıkaracak yoksa küreselciler mi? Eğer küreselciler çıkartacaksa dolar yerine ne ikame edecekler? Küreselciler hangi sebeple senyoraj gelirinden vazgeçecekler?Herşeyin fiyatı dolara göre belirlenirken doların çökmesi herşeyin fiyatının çökmesi demek değil midir? Altın neden kıymetli?
    Bende bilmiyomda
    Koronayı çıkaran biliyodur

6.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Ne zaman o kaos? Bi de nerde?
    Abd içinde çıkmaz
    Hiç heveslenmeyin
    Dow 29 bine mi gidecekmiş.
    yok ayunun hörgücü.
    pehh.
    Bende biliyom ayuda hörgüç olmaz, sen de bil bu dow 29 bine gitmez.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Dow 29 bine mi gidecekmiş.
    yok ayunun hörgücü.
    pehh.
    Bende biliyom ayuda hörgüç olmaz, sen de bil bu dow 29 bine gitmez.
    Dow da işlem yapmıyom isterse yuzbine gitsin

8.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Ortada bir tezgah var.
    Kim para kazanan tezgahını tekmeler?

Ancak abd yönetimi, merkez bankasını ele geçirirse,
    o zaman doların ipini çekebilirler.
    veya amerikada yaşamları sıkıntıya girerse.

Kallavi bişi olmalı yani.
    paranın anlamı yoktur onların sınırsız paraları var zaten. gücün anlamı vardır. petro dolardan vazgeçen ülkeleri devirmediler mi? çin de bundan vazgeçti yıllar önce altına endeksledi petrol karşılığı verdiği yuanı. kaos yaratılmasaydı 7 yıl sonra dünya ekonomisini ele geçirecek çinle nasıl başa çıkacaktı abd? ismini verdiğim 6 kişinin videolarını izleyin 5-6 ay sonra fikriniz değişir.
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 65/1006 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •