Sayfa 182/398 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282 ... SonSon
Arama sonucu : 3178 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: INDES - İndeks Bilgisayar

1. bugün toparlanıp 13 tekrar deneyeceğini düşünüyorum.Temenni ediyorum...
    bu düşüşte istediği kadar toplamıştır ki ; bence kağıt zaten toplu...sadece patronun niyeti önemli gerisi lafü güzaf...
    halen vermeye devam ederse (milleti korkuttular gerçi youtube özellikle bazı şahıslar borsa bitti tükendi vs diyip sabah akşam algı yaratıyorlar, altın propagandası yapıyorlar kimse bunları uyarmıyor)tahta yapıcı yada patronun elinden kagıtlarını alırlar gibime geliyor...(youtube adam resmen bazı güçler borsayı bilerek yukarı taşıyıp tutuyor demeye getiriyor halbuki altın için ben bunu düşünüyorum... simya cının biri çıkar çakar demirden altını yapmayı )
    bu koca şirket masa sandalye şirketi gibi biraz çirkef, gaddar, umursamaz davransada tahtasına, sonuçta sağlam iş baglantıları olan dünyanın en büyük teknoloji firmalarının güvenerek iş yaptığı bir ortak. Ve gelecek şu an teknoloji şirketlerinin olacak

al-sat değildir.

2. Degisen birsey yok zehir zikkim olsun spek...

3. alamadım 11,96 ve 11,70 yazdım 2 sinide vermedi...

al-sat değildir.

4. borsada nerdeyse şu yarım seansta yaşanan şeyler bence borsanın bizim türklerin eline geçtiğine delalet bundan sonra çok görebiliriz böyle şeyleri. ben fırsatı değerlendiremedim ekran başında değildim umarım aranızda değerlendiren olmuştur....

5. Bu nasıl bir hareket yahu
    Bir günde %7-8marj

CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by mahal Yazıyı Oku
    bugün toparlanıp 13 tekrar deneyeceğini düşünüyorum.Temenni ediyorum...
    bu düşüşte istediği kadar toplamıştır ki ; bence kağıt zaten toplu...sadece patronun niyeti önemli gerisi lafü güzaf...
    halen vermeye devam ederse (milleti korkuttular gerçi youtube özellikle bazı şahıslar borsa bitti tükendi vs diyip sabah akşam algı yaratıyorlar, altın propagandası yapıyorlar kimse bunları uyarmıyor)tahta yapıcı yada patronun elinden kagıtlarını alırlar gibime geliyor...(youtube adam resmen bazı güçler borsayı bilerek yukarı taşıyıp tutuyor demeye getiriyor halbuki altın için ben bunu düşünüyorum... simya cının biri çıkar çakar demirden altını yapmayı )
    bu koca şirket masa sandalye şirketi gibi biraz çirkef, gaddar, umursamaz davransada tahtasına, sonuçta sağlam iş baglantıları olan dünyanın en büyük teknoloji firmalarının güvenerek iş yaptığı bir ortak. Ve gelecek şu an teknoloji şirketlerinin olacak

al-sat değildir.
    Helal olsun size, kutluyorum.

7. Dgate şuan 1 lira ucuz indese göre

8. abartısız söylüyorum yılların hareketini yaptı şu ana kadar... indesi 3 4 yıldır takip ederim endeks ekside iken + olduğu gün sayısı 1 elin parmağını geçmez... umarım bozmaz...

Sayfa 182/398 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •