Originally Posted by iki gozum Beyan esastır,beyanına inanıyorum. Dövizden kurtulup altına dönmen çok iyi olmuş. Dolar hala 2 sene önceki değerlerde. Yükseleni satıp,düşeni almalı. Mesela altını satıp hisse senedinde düşeni,temeli sağlam olanı almalı. Ereğli 1.12-1 dolar cıvarından alıma başlanabilinir,düştükçe alınır. YTD
Son düzenleme : iki gozum; 29-07-2020 saat: 17:27.
Originally Posted by ayhan53 çokta şeyimdeydi inanıp inanmamak senin gibi milyon doalr yazmıyoruz buraya 3 kuruşluk bestten bahsediyoruz ben senin beyanınada evrakınada inanmam yaramaz adamsın Ispatlarım.
Bakalım dip taramasını 1-2 kez daha yapacak mı bugün?
Originally Posted by iki gozum Ispatlarım. ispatlaman çok şeyimde değil adamsan öyle bişey yazmazsın buraya halen dediğimi anlamıyon değil mi
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by iki gozum Son 7 senede 125 bin doları 1.250 milyon usd yapmışım,borsadan kazandıklarımı arsaya yatırdım.(arsaların ekspertizini henüz yapmadım) Maşallah deyim. https://www.hisse.net/topluluk/showt...54#post3268954 Originally Posted by ayhan53 Kişiliğinle değil kişiliksizliğinle alakalı şunu yazan evlat olsa sevilmez yazdığının tek kelimesinin doğru olmadığına eminim ama doğru olsa bile buraya yazmakla kuru kuruya kişilik masturbasyonu yapıyorsun sabah ne yazdımsa oradayım ben
Originally Posted by ayhan53 ispatlaman çok şeyimde değil adamsan öyle bişey yazmazsın buraya halen dediğimi anlamıyon değil mi sen dolarları sattın mı?
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by ayhan53 ispatlaman çok şeyimde değil adamsan öyle bişey yazmazsın buraya halen dediğimi anlamıyon değil mi 2 sene öncede dolar topiğin de benimle tartışmıştın,hala acıların geçmemiş,yapacak bir şey yok. Bilmiyorsan bir bilene danışacaksın. YTD
Originally Posted by wadecan 1260.75 e koydum alım emrini uygun mudur. Spot gördü bu rakamı ama vadeli görmedi. Namuzsuz makasçı pala.
Forum Rules
Yer İmleri