Sayfa 215/1006 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315715 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 1,713 - 1,720 arası.

Konu: Viop - XXII

1. Artık hedgei öğrenmişlerdir heralde.d
    Sıkıntı yaşamazlar

YTD

Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    Usd 7.10 a kadar normal görüyorum artık abartı değil. 7.10 üstü topu dikeriz fiyatlamalar ve herşey değişir. Dolar borcu olan şirketler sıkıntıya girer ama olacağını sanmıyorum.Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by urungu1907 Yazıyı Oku
    Çok süper gidiyor.
    Son 1 ayımı full ekranlarda geçirmemin meyveleri geliyor. acemi kardeşiniz olarak 2. tutan yorumum bu oldu. Ve yine 130.600 altında kalışlar 128100 e kadar gider. Hadi 3. tutan yorumum olsun bu.
    Urungu yine bildi🧿3. Tutan yorumum.
    Üstadlarım 3 te 3 yaptım o yüzden mutluyum. Ekran takibinin meyvesi oldu. Teknik ve temel yanında ekran takibinin önemini çok iyi anladım.
    128100 üzeri kapanış önemliydi. Çünkü burdan 129500 görmesi gerek. Hatta 130700 e kadar yolu var.
    Sizden ricam tek yeşil çizgimi çoğaltmanız😅 üsteğmen yapın artık Urungu’yu.

3. Pala avrupa bankalarından selektör bekliyor

YTD

Alıntı Originally Posted by iyikotuvegudubed Yazıyı Oku
    Çok da fazla düşünmeye gerek yok

80 den 120 ye giden borsa da millet neye atladı otomatik olarak

Elbette gitmeyen bankalara

Kısaca bankalarda kafeslediler milleti
    Gördüğüm o

Pala'nın her zaman gostere göstere yaptığı şey

Ha bu sefer dozu kaçtı diyebilriz belki ama atlayanlar da dozu kaçırmış olabilir

Yani aşırı doz düşüşü diyebiliriz sanki bankalara

.

yarin teminat yatirma ve cekme islemi saat kaca kadar hic yarim gune denk gelmemistim..bilgisi olan varmi

5.  Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    Garanti bankası saatlik grafik.

Corona sonrası toparlanma sürecinde 2 defa destek bulduğu 7.50'yi aşağı kırıp orada kapatması olumsuz olmuş. Ancak gösterge henüz yeni dip yapmamış. Sabah düşüşle açılmadan 7.50 üzerine atabilirse görüntüsü biraz düzelir. Eğer atamazsa aşağı hızlıca düşer. Bankalardan nispeten olumlu çeyrek bilançoları gelmesine rağmen bu şekilde ciddi satışlar bize birşey anlatıyor. Ariston'un paylaştığı ABD ADR'ler de iç açıcı değil. Kur yükselmesine rağmen BİST rakamı halen ABD üzerinde kalmış.

Bir yandan düşüşe tepki bile veremeden daha nereye kadar aşağı gelecek diye düşünüyorum. Ancak benim penceremden teknik görüntü bu şekilde. Borsada genel mantık kurallarını ikinci plana atıp teknik ve stratejiye önem vermeyi öğrenecek kadar para kaybetmişimdir.

Garanti bankası son durum aşağıdaki gibi. 7.50 üzerine atamadığı için sert düşüşe devam etti. 5 ve 15 dk'lık grafiklerde uyumsuzluklar oluşmaya başladı. Şimdilik göstergeye yeni dip yaptırmadan tutunması ve en kısa periyodlardaki negatif uyumsuzluklar hisse için olumlu. Ancak saatlik ve günlük bazda 7.5 seviyesine kadar her yükseliş benim açımdan tepki olarak kalacak. 7.5 üzerine atamazsa düşüş devam eder.

6.  Alıntı Originally Posted by urungu1907 Yazıyı Oku
    Urungu yine bildi��3. Tutan yorumum.
    Üstadlarım 3 te 3 yaptım o yüzden mutluyum. Ekran takibinin meyvesi oldu. Teknik ve temel yanında ekran takibinin önemini çok iyi anladım.
    128100 üzeri kapanış önemliydi. Çünkü burdan 129500 görmesi gerek. Hatta 130700 e kadar yolu var.
    Sizden ricam tek yeşil çizgimi çoğaltmanız�� üsteğmen yapın artık Urungu’yu.
    30 ağustos tarihinde ancak

7.  Alıntı Originally Posted by sniper~ Yazıyı Oku
    yabancıda satış yollu bi dellenme olmuş sanki. niye ki acaba
    Bankalara yönelik bir satış var. Spekülatif bence.

TV de bankalarda çok fazla yatırımcı var o yüzden yükselmiyor deniyordu. Diğerlerini yükseltmek için vatandaşın moralini bozmaya yönelik bir hareket de olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. Bazı insanlarda yükseleni satıp düşeni alma, bazılarında da düşeni satıp yükselene ilave etme huyu var.

Sitemdeki büyük oyuncu her daim müşteri bir şekilde buluyor. Derenin taşı ile havadaki kuşu vuruyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 215/1006 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315715 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •