Herif gram altınını bozduracaksa şayet, pazar oluşturması lazım, milletin iştahını artırıp ağzının suyunu akıtması lazım
onsu 2000 dollar üstüne atmakta zorlandığı belli, kaç gündür 1960 lı seviyede patinaj yapıyor, gram altını yükseltmek için geriye tek seçenek kalıyor o da dolları yükseltmek, en kolay seçeneği bu
Altın uçuyor DİE milletin ne var ne yok satıp almasını ancak bu şekilde yapar
Hamdım Piştim Yandım
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Şu an bankalar için en karlı yatırım kendi hisselerini alması olabilir.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
New York borsası yükselişle kapandı -AA
WASHINGTON (AA) - New York borsası, ABD Merkez Bankasının (Fed) faiz kararının ardından günü yükselişle tamamladı.
Kapanışta, Dow Jones endeksi 160 puanlık değer kazandı ve yüzde 0,61 artışla 26.539,57 puana yükseldi.
S&P 500 endeksi yüzde 1,25 artarak 3.258,70 puana çıkarken, Nasd** endeksi yüzde 1,35 kazançla 10.542,94 puana ulaştı.
Fed, iki gün süren Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) toplantısının ardından beklentiler dahilinde politika faizini 0-0,25 aralığında sabit tuttuğunu duyurdu.
Fed'den yapılan açıklamada, keskin düşüşlerin ardından ekonomik faaliyet ve istihdamda son aylarda bir miktar toparlanma olduğu ancak yılbaşındaki seviyelerin oldukça altında seyrettiği ifade edildi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Yer İmleri