Sayfa 238/1006 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 1,897 - 1,904 arası.

Konu: Viop - XXII

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Yarın yarım gün ise gelmez bence.
    Ortada alıcı olması lazım ki herif satsın.

Öte yandan haftalık aylık grafik ayarlayacak ise güzel bir zamanlama olur.
    Alır mı diyorsun abi yarım gün DİE

2. Herif gram altınını bozduracaksa şayet, pazar oluşturması lazım, milletin iştahını artırıp ağzının suyunu akıtması lazım
    onsu 2000 dollar üstüne atmakta zorlandığı belli, kaç gündür 1960 lı seviyede patinaj yapıyor, gram altını yükseltmek için geriye tek seçenek kalıyor o da dolları yükseltmek, en kolay seçeneği bu
    Altın uçuyor DİE milletin ne var ne yok satıp almasını ancak bu şekilde yapar
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Herif gram altınını bozduracaksa şayet, pazar oluşturması lazım, milletin iştahını artırıp ağzının suyunu akıtması lazım
    onsu 2000 dollar üstüne atmakta zorlandığı belli, kaç gündür 1960 lı seviyede patinaj yapıyor, gram altını yükseltmek için geriye tek seçenek kalıyor o da dolları yükseltmek, en kolay seçeneği bu
    Altın uçuyor DİE milletin ne var ne yok satıp almasını ancak bu şekilde yapar
    akıllı adam altın bozmaz , pandemi vol 2 gelirse altında akla hayale gelmedik rakamlar görülebilir..
    ben bozmam pandemi süreci bitene kadar , viopta işlem yapıyor olsam eğer paso shortcu olurdum..ytd
    lakin viop işlem yapmıyorum..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

4.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Alır mı diyorsun abi yarım gün DİE
    Grafik ayarlamak bence ilk amaç. Bankaları dibe vurdurup almak ister ama yarın o kadar alacak mal yok. Bankaları satıcının çok olduğu zaman almasını beklerim.

Investing teknik görünüm.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    akıllı adam altın bozmaz , pandemi vol 2 gelirse altında akla hayale gelmedik rakamlar görülebilir..
    ben bozmam pandemi süreci bitene kadar , viopta işlem yapıyor olsam eğer paso shortcu olurdum..ytd
    lakin viop işlem yapmıyorum..
    Üc gamyon var yarın muhtemelen birazını bozdurcam pazar olursa bakalım duruma göre şeyttürürük
    Hamdım Piştim Yandım

6. BIST30 ve BIST100 teknik göstergeleri farklı

7. Şu an bankalar için en karlı yatırım kendi hisselerini alması olabilir.

New York borsası yükselişle kapandı -AA

WASHINGTON (AA) - New York borsası, ABD Merkez Bankasının (Fed) faiz kararının ardından günü yükselişle tamamladı.

Kapanışta, Dow Jones endeksi 160 puanlık değer kazandı ve yüzde 0,61 artışla 26.539,57 puana yükseldi.

S&P 500 endeksi yüzde 1,25 artarak 3.258,70 puana çıkarken, Nasd** endeksi yüzde 1,35 kazançla 10.542,94 puana ulaştı.

Fed, iki gün süren Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) toplantısının ardından beklentiler dahilinde politika faizini 0-0,25 aralığında sabit tuttuğunu duyurdu.

Fed'den yapılan açıklamada, keskin düşüşlerin ardından ekonomik faaliyet ve istihdamda son aylarda bir miktar toparlanma olduğu ancak yılbaşındaki seviyelerin oldukça altında seyrettiği ifade edildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı

Sayfa 238/1006 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •