Şu konuya açıklık getirelim arkadaşlar...
Kendi adınıza ait farklı banka ve aracı kurumlardan ayrı ayrı emir verip kaç kimler fade gıda alabildi?
Herkes farklı birşey söylüyor?
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu konuya açıklık getirelim arkadaşlar...
Kendi adınıza ait farklı banka ve aracı kurumlardan ayrı ayrı emir verip kaç kimler fade gıda alabildi?
Herkes farklı birşey söylüyor?
Başka banka aracı kurumları internetten işlem yaptırıyorsa İş bankası niye yaptıramasın?! Hadi diyelim olmuyor yedi yirmidört çalışan müşteri temsilcisi aracılığı ile niye yapmıyorlar?! İllaki şubeye gidip iş yerinden izin alıp sıra bekleyip birde sistem kitlendimi tam kaymaklı kadayıf oluyor[emoji35]işbansı sayfasından bize ulaşın kısmından sitemimi yazdım verdim veriştirdim, bakalım ne cevap gelecek, daha fazla şikayet olursa belki düzeltirler
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu konuda İş Bankası hakikaten çok kotu. Saat 10.40 da emir giren arkadaşıma hisse gelmedi. Çok komik bir SMS atmışlar. İnsan utanır. Garantiden saat 12.00 de emir girdim mesela bana geldi.
İşin komiği hisseler bugun saat 12 de hesaba geçti. Onu bile beceremediler yani. Yok halk arza çok talep gelmiş halka arz erken bitmiş talep iletilememis.
Hadi oradan beceriksizler. Yapamadık yetistiremedik de bari...
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anladığım kadarıyla kaç kurumda hesabınız varsa işlemler tc değil hesap bazlı yapılıyor.her hesaba eşit veriyorlar.
3 hesaptan aynı isimden girip tel hesaptan alan da var o yüzden sordum
Twitter de Is Bankasi Destek hesaplarina mesaj attim.
Bana gelen cevap: Merhaba konuyla ilgili size yardimci olabilmek için bankamizdaki müşteri bilgilerinizi tespit etmeye ihtiyac duyuyoruz.[emoji16]
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar özel aracı kurumlar yazılım ve broker desteği ile açık ara önde
Borsada fiyat yoktur , trend vardır.Trend varsa fiyat önemsizdir.
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
Yer İmleri