anne babaların çalışması için çocukların okula gitmesi gerekiyor. Aksi takdirde çocuklara kim bakacak sorusu ortaya çıkıyor. Çocuğa biri baksın evde kalsın derseniz. Bu sefer iş yerinde personel açığı ortaya çıkıyor. Ha kalanlar olmayanların yerine çalışsın derseniz bu sefer o insanları covid zamanı zaten iş yerinde olmak istemezken birde fazla çalışmasını beklentisine giriyorsunuz
Dolayısıyla bu denklemin çözümü yok.
Buyrun denklemi çözebilirseniz çözün.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Oralara sıcramaz ya daha
O iş Tunus bahariyla başladı
Seyyar meyve satıcısı kendini yaktı
Akabinde Nasıl bi tetikleme gücüyse. Her yer ısındı
Gerci ben o adamın kendini yaktigindan ziyade birilerinin mizansenine uysun hesabı icin yakildigini saniyom da ispatliyamiyom
Ya fransız alman çek Macar
Herkezin alım gücü düştü
Ondan komuştur Satılık diye
Tekel zor. Felsefeye aykırı. Karşıt güç kendi özünden ister istemez oluşur.
Bir olur garip olur, iki olur rakip olur, üç olur denge olur, dört olur bereket olur diye sürekli duyuyoruz. Ekonomi mantığı da tekelleşmeye karşı. Zamanında petrol ve telefon şirketleri bölünmüş. Bir de Blackberry vardı moda olan sonra kayboldu investing.com dan bakınca 15 de 1 fiyata düşmüş gibi.
Çin kendi GPS sistemini devreye almış. ABS, Rus ve Avrupa sistemlerinden daha hassas yer belirlemesi yapıyormuş. Muhtemelen kendi telefonlarına lisanslar önce.
https://turk-internet.com/uzaya-gond...aliyete-gecti/
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
bunu öğrenmen iyi olmuş.. biz burada viop'un doğasına uygun biçimde uzun yıllardır işlem yapıyoruz.. senin gibi portföy reklamı yapmıyoruz burada ama gazoz kapağı ile açılan pozlar olmadığını bilmen yeterli.. işimden ayrıldım 3 sene önce tamamen bu işlerle ilgileniyorum.. bu herhalde masada riske girerek poz açan gerçek bir oyuncu olduğumu net gösteriyor..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri