Muharrem Ince hiç uğraşmasın parti adı için, tabelaya kendi ismini yazdırsın.
Örneğini gördüğüm onlarca isimden, ancak olağanüstü koşullarda başarılı olan, Özal ve Reyis vardır gerisi çöp olmuştur.
Muharrem Ince hiç uğraşmasın parti adı için, tabelaya kendi ismini yazdırsın.
Örneğini gördüğüm onlarca isimden, ancak olağanüstü koşullarda başarılı olan, Özal ve Reyis vardır gerisi çöp olmuştur.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Bakan Koca : Bayram kutlamalarında, tatil yerlerinde, salgın faktörü ne yazık ki yeterince dikkate alınmadı. Daha önce, bazı illerle sınırlı olan vaka artışlarının önümüzdeki günlerde ülke geneline yayılmasından ENDİŞE duyuyoruz. TEDBİRDE GÜÇ BİRLİĞİNE ihtiyacımız
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
İki gündür kötümser konuşmalar yapıyor bakan ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
HDP bu ülkede %10 un üzerinde oy almış ve mecliste 3. Parti konumundadır. Bu partinin terör örgütü pkk bağlantısı malum, kimse de inkar etmiyor etmesin de. Ancak siz kalkıp bu partiye oy verenleri terörist gibi göstermeye çalışırsanız büyük hataya düşersiniz. Herkes Atatürk adına sözcülük yapmaya bayılıyor. Atatürk bu vatanı tek başına kurmadı, Türk, kürt vs. vs. herkesten yarsım istedi ve herkes mücadele verdi. Atatürk ün partisinin, kimliğinde T.C. ibaresi olan herkesten oy istemesi, oy alması neden zorunuza gider ki? Asıl Allah kimseyi teröristbaşının mektubundan medet umar hale düşürmesin, 33 askerimizin şehit olmasından sorumlu itlerin resmi devlet kanalımıza çıkarılmasına müsaade etmesin, Amin.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri