Muharrem Ince hiç uðraþmasýn parti adý için, tabelaya kendi ismini yazdýrsýn.
Örneðini gördüðüm onlarca isimden, ancak olaðanüstü koþullarda baþarýlý olan, Özal ve Reyis vardýr gerisi çöp olmuþtur.
Muharrem Ince hiç uðraþmasýn parti adý için, tabelaya kendi ismini yazdýrsýn.
Örneðini gördüðüm onlarca isimden, ancak olaðanüstü koþullarda baþarýlý olan, Özal ve Reyis vardýr gerisi çöp olmuþtur.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Bakan Koca : Bayram kutlamalarýnda, tatil yerlerinde, salgýn faktörü ne yazýk ki yeterince dikkate alýnmadý. Daha önce, bazý illerle sýnýrlý olan vaka artýþlarýnýn önümüzdeki günlerde ülke geneline yayýlmasýndan ENDÝÞE duyuyoruz. TEDBÝRDE GÜÇ BÝRLÝÐÝNE ihtiyacýmýz
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ýki gündür kötümser konuþmalar yapýyor bakan ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
HDP bu ülkede %10 un üzerinde oy almýþ ve mecliste 3. Parti konumundadýr. Bu partinin terör örgütü pkk baðlantýsý malum, kimse de inkar etmiyor etmesin de. Ancak siz kalkýp bu partiye oy verenleri terörist gibi göstermeye çalýþýrsanýz büyük hataya düþersiniz. Herkes Atatürk adýna sözcülük yapmaya bayýlýyor. Atatürk bu vataný tek baþýna kurmadý, Türk, kürt vs. vs. herkesten yarsým istedi ve herkes mücadele verdi. Atatürk ün partisinin, kimliðinde T.C. ibaresi olan herkesten oy istemesi, oy almasý neden zorunuza gider ki? Asýl Allah kimseyi teröristbaþýnýn mektubundan medet umar hale düþürmesin, 33 askerimizin þehit olmasýndan sorumlu itlerin resmi devlet kanalýmýza çýkarýlmasýna müsaade etmesin, Amin.SM-J730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri