Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Albayrak: Ekonomik büyümenin öncü göstergesi olan Türkiye Ýmalat PMI Temmuz ayýnda 56,9 seviyesinde gerçekleþti. Bu tarihi bir dönüm noktasý: Þubat 2011'den bu yana en yüksek seviye. Böylece yýlýn ikinci yarýsýna iliþkin pozitif beklentilerimiz güçleniyor.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye'de Temmuz ayýnda TUFE aylýk %0,58(Beklenti %0,85), yýllýk %11,76(Beklenti %12,05) oldu.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Evladýný,eþini,dostunu yakýnýný yada sevdiðin birisini þehit vermiþ olsaydýn bu kadar saçma bir savunma yapmazdýn,neyse polemiðe girmek istemiyorum,bu ülkenin hanini de seveni de bitmez.Hdp teröristlerin uzantýsý bir partidir,ona oy verende teröristir benim gözümde,söylemekten çekinmem korkmam.
ülkede kanun olabilir ama ben kanunu uygulamam diyip sonrada o terörist bu **** gibi yorunmlar yapmak kadar saçma birþey olamaz sen o saçmalýðý yapýyorsun o zamn foruma yazma git en yakýn cumhuriyet savcýþlýðýna ihbarda bulun hdp þöyledir böyledir yaz ver bakalým ne diyecekler
bir halt olacaðý yok.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Arkadaþým madem bu kadar hpd sevicisin sýrf kanun var diye,git bana söylediklerini birde þehit annesinin yüzüne söyle,kanunen hdp siyasi partidir masumdur diye.bu ülkenin savcýsý hakimi de neyin ne olduðunu biliyor ki hdp yöneticilerinin çoðu hapiste,selosundan tut figenine kadar diðerleri de girecek sýrayla,benim gidip suç duyurusunda bulunmama gerek yok.kappiþþ!!!!
Yer Ýmleri