Sayfa 385/639 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485 ... SonSon
Arama sonucu : 5111 madde; 3,073 - 3,080 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Cinar58 Yazıyı Oku
    Genel Kurul Gündemine iki madde eklenmiş 1- 17.02.2017 tarihinde SPK'ın kesmiş olduğu idari para cezası sorumluluğunun yönetim kurulu üyelerine rücu edilip edilmeyeceğinin genel kurula sunulması 2- Bağıszı yönetim kurulu üyesi seçimi ve genel kurul onayına sunulması
    h) Akyürek Tüketim Ürünleri Pazarlama Dağıtım ve Ticaret A.Ş. (Şirket) ile ilgili olarak yapılan inceleme sonucunda
    aşağıdaki tabloda yer alan idari para cezasının uygulanmasına karar verilmiştir.
    İPC Uygulanan
    Şahıs/Şirket
    İPC Uygulanmasına
    Neden Olan Eylem
    Eylemin Aykırılık Teşkil
    Ettiği Düzenleme
    Verilen
    İPC Tutarı
    Akyürek Tüketim Ürünleri
    Pazarlama Dağıtım ve
    Ticaret A.Ş. (*)
    Şirket’in 2015 yılı hasılatının %39’unu oluşturan
    ürünlere yönelik tedarikçileriyle ticari ilişkisinin 2016
    yılında durdurulmasına ilişkin olarak özel durum
    açıklaması yapılmaması
    II-15.1 sayılı Özel
    Durumlar Tebliği’nin 5 ve
    23’üncü maddeleri
    78.147
    (*) Şirket’in yapılacak ilk genel kurul toplantısında, Şirket hakkında idari para cezasının uygulanmasını gerektiren fiillerde sorumluluğu bulunan
    Şirket yönetim kurulu üyelerine söz konusu idari para cezasının rücu edilip edilmeyeceği hususunda karar alınması ve söz konusu kararın alınması
    esnasında sorumluluğu bulunan yönetim kurulu üyeleri ile bunlarla ilişkili olan gerçek ve/veya tüzel kişilerin oy kullanmaması gerekmektedir.
    Ayrıca idari para cezası gerektiren söz konusu eylemler sonucunda, varsa zarara uğrayan yatırımcılar, yasal koşulların oluşması halinde genel
    hukuk hükümleri çerçevesinde, bahse konu işlemlerde sorumluluğu bulunan Şirket yönetim kurulu üyeleri aleyhine dava açabilirler.

2.  Alıntı Originally Posted by Cinar58 Yazıyı Oku
    Genel Kurul Gündemine iki madde eklenmiş 1- 17.02.2017 tarihinde SPK'ın kesmiş olduğu idari para cezası sorumluluğunun yönetim kurulu üyelerine rücu edilip edilmeyeceğinin genel kurula sunulması 2- Bağıszı yönetim kurulu üyesi seçimi ve genel kurul onayına sunulması
    Büyük ihtimalle ceza rucü edilmeyecek, bağımsız yönetim kurulu üyesi de devam edecek

3. nasıl durumlar acaba?? kımsedse kalmamaıs anlasılan...

4.  Alıntı Originally Posted by unsal Yazıyı Oku
    nasıl durumlar acaba?? kımsedse kalmamaıs anlasılan...
    bicisim yaklaşıyormu?

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Şerefsiz bir şirket ********ce harekete devam ediyor...

Genel kurula kadar fiyat artışı olmadığı sürece bu son mesajım Ramazanda günaha girmeye gerek yok...

Hayırlı Ramazanlar Rabbim ibadetlerinizi hayırlarınızı dualarınızı kabul eylesin arkadaşlar....

6. Satan kalmadı gibi 212000 alış var 0,35 de ...

7.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Fincana kulp mu lazim...? Demek istiyor spek... ?

Sayfa 385/639 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •