selamun aleykum ortaklar...uzun zamandır sayfayı takip etmedim....geçmiş bayramınız mubarek olsun..........
selamun aleykum ortaklar...uzun zamandır sayfayı takip etmedim....geçmiş bayramınız mubarek olsun..........
Reis rabak hisselerini aldığım zaman Halil bezmen yönetim kurulu başkanı bile değildi yönetimi vekaleten yürütüyordu şirkette %37 payı vardı örtülü kazanç şirketi zarara uğratmaktan rabakların iflası verildi 10 yıl kadar sonra iflası kapatıldı İski skandalından hatırlarsın bezmenin bütün şahsi mal varlıklarına el kondu ve şirket alacakları devlet tarafın tahsil edildi bizler pay sahibi olarak bu kadar mağduriyet yaşadığımız halde biz devletten alacağımızı alabildik hayır hep masal battı bitti iflas etti ama batan bezmen Amerikalarda tatil yaptı hapis değil bu mükafattır diğer patronlarda bu örnek teşkil ediyor mükafatımız bu diye düşünecekler en büyük zararı gören pay sahipleri oldu şirketten kaçırılan paralar geri döndüğünde pay sahiplerine verilmedi 2.dalga aynı akıbet keçeliler oldu onlarda gitti 3. Dalga Hayyam gariboğlu yine aynı masal bizim haklarımızdan bahseden yok kasayı boşaltanlarla helalleşiliyor ama bizlerle helalleşen muhattap olan bile olmuyor bir danışıklı dövüş değil de bu ne perhizdir bilen yok rabaklar bağlı ortaklarıyla yolundan hiç taviz vermeden yeni patronlarla yoluna devam ediyor. Konitexler rakslar çukurovalar aktaşlar sabah pazarlamalar santral holdingler hep iflas ettirildi kurumsal yapıya hiç bir patron zarar veremez devlet alacağını er yada geç alır çok güzel takdir ediyorum hak yiyen patronlar cezasız kalmamalı ama bu arada patronların kaçırdığı paraları geri alan devlet bize pay sahibi olarak haklarımızı vermiyerek bir tür hak yemiş olmuyormu pay sahiplerinin hakları devlet güvencesinde ama hakkımızı alamadığımız bir güvence nasılsa böyle bir adalet anlayışımız var patronun battığını duyuyoruz iflası duyuyoruz 10 yıl 30 yıl şirketi zarara uğratan patrondan tahsil edilen alacakları duyamıyoruz pay sahibi olarak hakkımızı arayamıyoruz.
Yer İmleri