Sn cahilcuhela o riski almam asla, 😁bankadan gram olarak al en azından Kızılay'a gitme madem 470 den altın alacaksın birsuru fark ödeme diye izah ettim..
Sn cahilcuhela o riski almam asla, 😁bankadan gram olarak al en azından Kızılay'a gitme madem 470 den altın alacaksın birsuru fark ödeme diye izah ettim..
Sn Carrah ben borsa için paylaştım boğayı
Saygılar
Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeks 120.000 deyken sert düşüş beklemeyip yanıldım ve yamuldum ))
Bugün borsa dolar bazında -5, yine de ben boğalarımın arkasındayım
XTUMY üzerine alınmasın)
Endeks 120 bin iken sert düzeltmeyi bırak, düzeltme bile beklemiyordu ki... beni boş verin, son dönemde kahin gibi olduk..normal değil bu, bundan sonra benim de yanılma ihtimalim artıyor..kimse her hareketi doğru öngöremez.
Bundan sonra yorumlarında daha temkinli olacağım, bu adamın dedikleri çıkıyor diye saçma sapan risk alınmıyordur inşallah.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Kimse dibi tepeyi bilemez
Sadece genel piyasa yorumu var, bant aralığı tahmin edilebilir
Dibin dibi de var tepenin de tepesi var
Biz senin yorumlarının kısa vadeli olmadığının ve belirli temellere dayandığını biliyoruz abi, sıkıntı yok yani
Ek olarak bu fiyatlardan da malımı vermem, allame-i cihan gelse vermem
En kötü yine bekleriz, hep bekliyoruz zaten![]()
Piyasalarda ne olursa olsun kimse neşesini kaybetmesin, sağlık her şeyden önemli
Saygılar
Çok mütavazisiniz efendim. Yılbaşında bu yıl için bant hareketi beklediğinizi söylemiştiniz. Şimdiye kadar haklı çıktınız. Pandemiden önce bantın üst hedefini 125 bin vermiştiniz tam oradan döndü. Pandemiden sonra 120 bine çektiniz şimdi de tam oradan dönmüş görünüyor. Bu kadarı sadece şansla açıklanamaz. Bilgi, deneyim, sezgi de çok önemli bir faktör bence. Başarılarınızın devamını dilerim...
Yer İmleri