sıfır ev 0.87 , 2. el 0.99 olmuş. Büyük 5 ile 500.000 , diger illere 300.000 limit veriliyormuş.
Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı
Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil
Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok
Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.
sıfır ev 0.87 , 2. el 0.99 olmuş. Büyük 5 ile 500.000 , diger illere 300.000 limit veriliyormuş.
Ailemde bir kişi daire satıyordu vazgeçti.
Ekonomi iyiyken en az 2 kilo altın edecek daireyi 1 kilo fiyatına satıyordu, şimdi iyice 900 grama düştü.
"Yok devenin nalı, bu kadar da bedava verilmez, o dairenin belli bir maliyeti var" dedik. Ortak kararla vazgeçirdik.
Yine de siz bilirsiniz, herkesin hesabı kitabı farklıdır, nakite ihtiyacı farklıdır, yatırım planı farklıdır.
Sizi etkileyip de başka yatırım araçlarının karından mahrum etmeyeyim.
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969
bir halt olacağı yok.
doğru başkan. ben bugün 3kamu bankasından da teyit ettim.öğleden sonra değişti hatta.
şansıma sokayım. 1 aydır ev bakıyorum tam dün beğendim biraz kapora verdim ,bugün gittim 0.87 oldu.
ekspertiz raporu 5 ağustosta bitenlerden sonra geçerli. yani ptesi başvurup bekleyenler de 0.87 orana kalacak![]()
Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )
Yer İmleri