Sayfa 549/1006 İlkİlk ... 49449499539547548549550551559599649 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 4,385 - 4,392 arası.

Konu: Viop - XXII

1.  Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Ilk defa 7.79 la senin maliyetinin altinda kaldim.Galiba biraz birseyler öğrenmeye başladım bende.
    Satistada becerebilecezmi bakalim.
    7.50-60 lardan alıcaktım volilite yüksek olduğu için giremedik , dün ve bugun güçlü durunca oyuna dahil olduk.
    Hakkımızda hayırlısı

2.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Rte yoruldum desin sadece bu kelime dolari hizlica 6 nin altina goturur
    Ya baskan sen hala dolların düşeceğini mi düşünüyorsun.
    30 yıllık grafikisini aç bak hep yukarı hep yukarı
    sistem bu şekil
    Taaa eskiden Atatürk zamanında 1 dollar 1 tl idi daha Sonra tl den 6 sıfır atıldı, yani dollar şuan 7 lira değil 7 milyon tl
    (ölmez sağ kalırsak diyecem ama muhtemelen ölürüz) 50 sene sonra üç sıfır daha atarlar diye düşünüyorum
    alıştık sıfır atılmasına nassa işin kolayı bu
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Cok net sebebi su
    Kamu bankalari yandas lari 6.8 lerden ucuz dolara bogdu
    6.8 den yapilan anlamsiz satislar dolari dusurmek icin degildi
    Haksiz ihale gibi bir sey yani...Allah yapanin yanina kar birakmaz elbet...Egerki milllet deyip soygun yapan kim varsa yedirmesin ALLAH C.C....Bizide onlardan kurtarsin....Aminn...

dolar 7.20 nin üstünd egezmeye devam ederse yarın akşam 7.40 üstünde kapatır.
    eregli mereğli hikaye yarın karı bahane edip az yukarı çekip akşama kadar onada verirler zopayı akçam 999 altı bi yerlerde kaparız böylelikle 2 değilde 3 sıfır atmış oluruz
    bir halt olacağı yok.

Savaşın kaybedildiğini öğrenen İmparator, komutanları toplar ve sorar; "Söyleyin bakalım savaşı neden kaybettik?" Korkudan tir tir titreyen generaller, birkaç nedeni var derler ve saymaya başlarlar; "Bir, barut bitti!" Napolyon, "Tamam gerisini saymana gerek yok." diyerek generalin konuşmasını hiddetle keser.

Merkezin barut bitti kısacası, boşuna goy goy yapıyorlar...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    dolar 7.20 nin üstünd egezmeye devam ederse yarın akşam 7.40 üstünde kapatır.
    eregli mereğli hikaye yarın karı bahane edip az yukarı çekip akşama kadar onada verirler zopayı akçam 999 altı bi yerlerde kaparız böylelikle 2 değilde 3 sıfır atmış oluruz
    Başkan dolar yarın aşağı oynarsa hafta kapanışı önem kazanacağından 106 lere oynarlar , ereğl de QNB ve oyak karar verir oyunun yönüne iki kurumda tetikçi ile oynuyor.

7. garan grafiğinde aşağı kırılan devasa obo'yu gören var mı?

8. Bugün halkbanktan altin yada döviz almayı deneyen varmi? Arkadaşım internet bankaciligindan altin almak istemiş ama döviz ve altin satışımız yoktur diye uyarı gelmiş . Varmi bilgisi olan arkadaslar. Gercekten olabilir mi böyle birşey?

Sayfa 549/1006 İlkİlk ... 49449499539547548549550551559599649 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •