Sayfa 122/967 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 969 - 976 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1.  Alıntı Originally Posted by aliatabey Yazıyı Oku
    bizde seni beklioduk o gun yatas satip kelebek alanla yuzde 15i cebine koydu sen rahat ol

SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hatırladim seni...

150 milyon ciro dedigimde dalga gecen kisisin sen....

Neyse üzülme... Beterin beterl var. Sen şimdi de 6 aylik ciro farkini gör...

2.  Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    Biseye benzetmek zorunda miyim?
    Benzetenlere muhalefet olmak zorundamisin?
    Hissen varsa yada mantıkli bir öngörün varsa yaz ama ortamı germeye ne gerek var.

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yazdıklarım "keşke benim olsa" anlamı taşır yatırım tavsiyesi değildir.

3. Velev ki biz Bilmiyoruz malız biliyorsan sen anlat bilmiyorsan sende aynı trendeyiz.

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yazdıklarım "keşke benim olsa" anlamı taşır yatırım tavsiyesi değildir.

4. selamlar,

hissede beklentim devam ediyor. 5-12 iş günü 2,85-3,05 aralığında hareket beklemekteyim. Ardından 4,5x civarlarına kadar hızlı yükselen bir trend beklentim var olup belirttiğim yerde dinlenmesi uygun olacaktır. Kesinlikle kendi saçmalıklarım olup yatırım tavsiyesi içermez.

5.  Alıntı Originally Posted by easygoing Yazıyı Oku
    selamlar,

hissede beklentim devam ediyor. 5-12 iş günü 2,85-3,05 aralığında hareket beklemekteyim. Ardından 4,5x civarlarına kadar hızlı yükselen bir trend beklentim var olup belirttiğim yerde dinlenmesi uygun olacaktır. Kesinlikle kendi saçmalıklarım olup yatırım tavsiyesi içermez.
    Ayrıca yarın ikinci seans 3,03 üzerine bir deneme daha yapacaktır, ama tekrar 2,9x lara dönmesi kuvvetle muhtemel

6.  Alıntı Originally Posted by easygoing Yazıyı Oku
    selamlar,

Sn Easygoing,

Söylediklerinizi temel verilerimizde desteklemektedir. Neredeyse 10 katına ulaşan faaliyet karımız 2.çeyrek kar beklentisi ve Euro kurunun düşmesi ile birlikte dedikleriniz gerçekleşme ihtimalini yüksek buluyorum.

Sevgiler..
    Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"

7. Dünya markası olma yolunda ilerleyen @Dogtas Avrupa tv lerinde. Gururluyuz.

https://twitter.com/davutdogan/statu...37916258471936
    Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"

8.  Alıntı Originally Posted by KUZEYs Yazıyı Oku
    Sn Easygoing,

Söylediklerinizi temel verilerimizde desteklemektedir. Neredeyse 10 katına ulaşan faaliyet karımız 2.çeyrek kar beklentisi ve Euro kurunun düşmesi ile birlikte dedikleriniz gerçekleşme ihtimalini yüksek buluyorum.

Sevgiler..
    Sayın Kuzeys, teşekkür ederim.
    hep beraber kazanmak dileğiyle, hayırlı ramazanlar

Sayfa 122/967 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •