Originally Posted by Webster Dusus bitti girelim mi dersin? Sanki 980 den tepkiyi aldi bitti Dünden farkı bugün dinlene dinlene dövüyorlar, dönüş değil de sanki mola gibi..
https://hizliresim.com/o5UZK9 buda benim ufak teknem😀
Originally Posted by Webster Keske adet yerine kg la alsaymissiniz😀 Keşke😀......
Sağlam firmaya girecekseniz kademeli alın, minik minik. Dün güzel bilançolu bir kaç firma vardı. Zaten pozitif ayrıştı piyasadan. Saygılar.
Originally Posted by YapraksızYonca Dünden farkı bugün dinlene dinlene dövüyorlar, dönüş değil de sanki mola gibi.. 100 bin altına dustugunu görünce yeşil soğan yapıştırdım biraz, değeri düşsele vitamindir diye. ytd
Originally Posted by Webster Onurum sen daha cocukmussun ya Ben seni bizle yasit felan zannediyordum Universite ogrencisi gibisin masallah üstadım arkadaki E seri merso yu kacırmazdınız? adam tekneye gelin sohbet ederiz diyo benim gibi garibanlar ne yapsın adalar vapuruna binip yüzerek tekneye mi ulaşmalı bir iki tüyo alırız.
Originally Posted by onur1064 yine tekrarliyorum yabanci istedigini alana kadar böyle devam edecek..ve eninde sonunda istedigini alacaktir bu eskidende boyle oldu ve boyle olmaya devam edecek bizim gibi kırılgan ülkelerde Onur yabancılar tam olarak bizden ne istiyor?
Originally Posted by onur1064 38 yasindayim ne diyim 82 dogumlu Ben niyeyse seni benle yasit felan diye dusunmustum
Forum Rules
Yer İmleri