Sayfa 408/865 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458508 ... SonSon
Arama sonucu : 6914 madde; 3,257 - 3,264 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1. Hayrını görün sayin kasvet...Maliyetim 185...cook kucuk yatırımcıyım...ne yazık ki sizin gibi teknik de bilmiyorum..altin evde tehlikeli olduğu icin eskiden de altin hesabi olmadığı için borsaya girdik,al sat yerine uzun vade ,para buldukça alarak yatırım yaptık...Şirketin bilançosuna,ne kadar dipte olduğuna,hedeflerine bakarak yatırım yaptık,arkadaş tavsiyesi de aldık.. burda sayin sabotek,bsm ve birçok değerli arkadaşın fikrinden istifade ederek bir hedef belirledik,ac gözlü de değildim kendimce....hedefim 900-1000 arasındaydı cok yaklaşmıştı...dedim daha bedelsiz ilgili gelişme yok,bilanço yok ve elimde patladı...maliyeti düşük kardan zarardayim...ama teknik bilmedigim için soruyorum...Nerde hata yaptım?

2. Endeks sismisti,üst üste tavanlar ...düzeltme yapacağı belliydi....sayin bsm ve sayin kasvet gibi eski ustalar çıkınca iskillendim ama teknikte iyi olanlar satıp alttan alabiliyordu,onu da beceremediğim icin bekledim

3. hisseden cikmak için dogru zamani nasil anlayacağız?hedef fiyat koymak bnm gibi teknik bilmeyenlere cok da anlamlı değil anlaşılan...gercekten öğrenmek için soruyorum...

4. gemiyi terk etme zamani sinyalleri var mi?

Kademeli alış satış başka çare yok fk hedefimize bilanço öncesi gelince ben yarım verdim, 25 fk ortalamamız var liste şeklinde paylaşmıştım burda oraları hatta geçtik bile o zaman değerlendirmemek yanlış olur bende bilsem tamamını verirdim hatta özelden soran oldu ben 450 den aldım 600 lerdeydi galiba size burdan alın satın diyemem araştırın sizde kararınızı kendiniz verin dedim ... rasyoları öğrenin derim mutlaka , düştükçe yerine koyuyorum ülke gündemi sakinleşince kendi şirket gündemine döner.

Borsa %20 düşmüşken biz %20 arıtıyız al sat karını yazmıyorum yapamayanlar var çünkü..

Akıllı eleştiriyi zevkle dinlerim ama adam 450 den halka arz yaptı patron diyordu 800 de hala konuştu 500 de hala konuşuyor satanlarda dalga geçer gibi yazılar yazıyor bu topğiği anlamıyorum adam 850 de beni tebrik etse 500 de bana acemi demesini anlarım 800 satış ortalamam var adam 500 den satmış bana akıl veriyor aynaya bakmaz mı hiç insan..
    Allah herkesin gönlüne göre versin
    Bizi de mahçup etmesin inşallah hedefimize yükselsin bir an önce.
    Sağlıcakla kalın.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Güzel temenniniz için teşekkürler. Hedef belirlemişsiniz o iyi birşey. Gerçekten de çok az kalmıştı. Tek hatanız kademeli olarak satmanız gerekiyordu. Ama hedefe geldimi çıkacaksınız.isterse uzaya gitsin. Tekniği 1050-1100 ü gösteriyordu. Ama bunu herkes görüyor, spek dahil! Tekniği zaten o çiziyor[emoji846] İşine geldiği gibi...Ben 800 belirlemiştim, kademe kademe satış yazdım. En son 400 lotu 851 ve 851.40 dan verdim ortalamam 798... İnat uğruna çoook uzun yıllar bekledim. Patronun karekterini bildiğimden fırsat da bulmuşken daha fazla durmak istemedim. Bedelsiz hisselerin nerede ise tamamı birlikte hareket etti, düşüşte de aynısı oluyor malesef.
     Alıntı Originally Posted by subat4 Yazıyı Oku
    Hayrını görün sayin kasvet...Maliyetim 185...cook kucuk yatırımcıyım...ne yazık ki sizin gibi teknik de bilmiyorum..altin evde tehlikeli olduğu icin eskiden de altin hesabi olmadığı için borsaya girdik,al sat yerine uzun vade ,para buldukça alarak yatırım yaptık...Şirketin bilançosuna,ne kadar dipte olduğuna,hedeflerine bakarak yatırım yaptık,arkadaş tavsiyesi de aldık.. burda sayin sabotek,bsm ve birçok değerli arkadaşın fikrinden istifade ederek bir hedef belirledik,ac gözlü de değildim kendimce....hedefim 900-1000 arasındaydı cok yaklaşmıştı...dedim daha bedelsiz ilgili gelişme yok,bilanço yok ve elimde patladı...maliyeti düşük kardan zarardayim...ama teknik bilmedigim için soruyorum...Nerde hata yaptım?

Sayın livehuman buradaysa ona yazdığımı belki paylaşır özelden yazdığı için onun inisiyatifinde...

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Sabah 504 den ekleme yaptim...

bilanco beklentim devam ediyor...

2021 marta kadar satmicam....

log in yapinca goremiorum ban yaptiklarimi...

trade isini bilmeyenlere egitim veririm ))

karton kapak isine girince de ilk ben burda resimki paylasicam...

ben de sizi seviyorum )))))))))))))

Sayfa 408/865 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458508 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •