Originally Posted by
finans_mt
Zaten vergiyi karsi taraf oduyordu, daha fazla bir sey demedim bugun satisi gerceklestirdik, haklisiniz her sey para degil verilen sozu tutmak lazim, nasip kismet dediginiz gibi..
Bu arada; Ali bey son analizlerinizle gercekten piyasada adinizdan soz ettirdiniz. Benim gordugum bir aydir temkinliydiniz, gordugunuz isaretleri cok iyi yorumluyorsunuz. Tebrik ederim ve paylasimlarinizin devam etmesini isteriz. Twitterde profilim gizli oldugu icin sizi retweet edemiyorum ama emin olun yazdiklariniz dikkatle takip ediliyor.
Hayırlı olsun. Mükemmel zamanlama zor. Ev fiyatları peak yaparken evi satmak başarı, döviz ve altın hareket etmese daha güzel olurdu ama..dediğim gibi mükemmel zamanlama kolay değil.
Twitter’da geçmişe dönük yazılar derli toplu olduğu için, daha kullanışlı oluyor. Açıkçası orada daha detaylı yazabiliyorum. Geçmiş yazılar daha kolay takip edilebiliyor. Başarı ya da başarısızlık daha net gözükebiliyor orada.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri