Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım mı.?

Oylayan
145. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir

85 58.62%
  • dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı

18 12.41%
  • Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil

12 8.28%
  • Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı

20 13.79%
  • ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok

18 12.41%
  • Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.

4 2.76%
Multiple Choice Poll.
Sayfa 689/1002 İlkİlk ... 189589639679687688689690691699739789 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 5,505 - 5,512 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Hey gidi günler..

Beylikdüzünde evimin değeri 500k ya çıktı diyince orada o fiyata ev mi olur diye az dalga geçmemişlerdi benimle..
    Bu hafta evime 1.050 teklif ettiler tabi ben ne yaptın ilanı 1250 ye çıkardım. Çünkü en düşük ilan oturduğum sitede 1.200k..
    Halen zarardasın diyenlere acaba 100k peşinat verip 250k kredi çekerek 3500 tl aylık ödemeyle alınan evin değeri 1200 e çıkınca nasıl zararda olduğumu umarım anlatır çok bilmiş arkadaşlar..
    Hangi sene ne kadara, hangi kredi oranı ve miktarında almıştınız?
    Şuanki teklifler ne civarda?

2.  Alıntı Originally Posted by Tasarrufcu Yazıyı Oku
    Hangi sene ne kadara, hangi kredi oranı ve miktarında almıştınız?
    Şuanki teklifler ne civarda?
    2015 ocakta 350 bin tl ye 100 bin tl pesinat vererek 0.75 kredi ile almistim.
    cuma gunu 1050k teklif edildi 1 saat diretti adam kabul etmedim.

aldigimda o zaman o fiyata beylikduzunden ev almadan once saglik raporu almam gerektigine dair onlarca sayfa dalga gecmislerdi..

3.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Hakikaten bayağı muhabbet konusu olmuştu sizin ev..Umutabi,özellikle takılırdı size...
    beylikduzunden 350 bin tl ye ev alinirmi diyenler bagcilardan 700 bine ev alarak forumu terketti sanirim

https://www.sahibinden.com/satilik?q...ting=price_asc

birde su emlakciyi ( kendi fotosunu kapak yapan demir emlak ) onca kez sikayet ettim sahibinden birsey yapamayiz yaptigina karisamayiz diyor.adam civarda ki tum siteleri ilanlarinin icine ismini gizlemis.hangi siteyi aratirsan arat bu adamin linkleri cikiyor en ustte.

4.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    2015 ocakta 350 bin tl ye 100 bin tl pesinat vererek 0.75 kredi ile almistim.
    cuma gunu 1050k teklif edildi 1 saat diretti adam kabul etmedim.

aldigimda o zaman o fiyata beylikduzunden ev almadan once saglik raporu almam gerektigine dair onlarca sayfa dalga gecmislerdi..
    Bence çok iyi bir yatırım olmuş. Hayırlı olsun, tebrik ederim.

5. Ya ne komik adamsin, gene evi ilana koymaya basladin demek. O zamanki Dolar kuru ile evin 200 kusurdu, su anki kurla 150 civari ediyor olsa gerek. Al iste zarardasin.

6. Yok ya dolar bazlı değerini korumuş ev, üstüne de 5 senelik kirasını koyunca dolar bazlı kara geçmiş. Sugosu başkan süper yatırım yapmış çok dalga geçildi ama haklı çıktı helal olsun. Kazanan haklıdır abi tatavaya gerek yok bence.

Ha bir ara sanırım 800 verdiler dolar 5 lerde iken o zaman satsa daha da epik olacaktı ama olsun sağlık olsun.
     Alıntı Originally Posted by efet Yazıyı Oku
    Ya ne komik adamsin, gene evi ilana koymaya basladin demek. O zamanki Dolar kuru ile evin 200 kusurdu, su anki kurla 150 civari ediyor olsa gerek. Al iste zarardasin.

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Yok ya dolar bazlı değerini korumuş ev, üstüne de 5 senelik kirasını koyunca dolar bazlı kara geçmiş. Sugosu başkan süper yatırım yapmış çok dalga geçildi ama haklı çıktı helal olsun. Kazanan haklıdır abi tatavaya gerek yok bence.

Ha bir ara sanırım 800 verdiler dolar 5 lerde iken o zaman satsa daha da epik olacaktı ama olsun sağlık olsun.
    ekonomi forumunda insanlara birde matematik ogretmeye calisiyoruz

uye olurken keske toplama cikarma sorulari sorulsa..

ben 100 bin tl ile 5 sene sonra 1.2 milyon eden yatirim yapmisim adam halen laf soyluyor..

2015 ocakta dolar 2.3 tl.ben 100 bin vermisim. 43.000 dolar eder.. arada kiradan daha az kredi odemisim her ay ortalama vurdugumda .. simdi bunu gelde bu adama anlat..

cok merak ediyorum o hakaret derecesinde laf soyleyip dalga gecenler gelip helal olsun diyecek mi..

8.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    ekonomi forumunda insanlara birde matematik ogretmeye calisiyoruz

uye olurken keske toplama cikarma sorulari sorulsa..

ben 100 bin tl ile 5 sene sonra 1.2 milyon eden yatirim yapmisim adam halen laf soyluyor..

2015 ocakta dolar 2.3 tl.ben 100 bin vermisim. 43.000 dolar eder.. arada kiradan daha az kredi odemisim her ay ortalama vurdugumda .. simdi bunu gelde bu adama anlat..

cok merak ediyorum o hakaret derecesinde laf soyleyip dalga gecenler gelip helal olsun diyecek mi..
    Helal olsun.iyi yatirim.
    Şu evi merak etmedim desem yalan olur.
    1.2 mn beylikdüzunde enaz 5 yaşinda konut.

Özelliklerinden bahsedermisiniz biraz.
    Mesela benim arkadasim Rami de site icinde 8 9 yaşlarinda 3+1 dubleksi 950k ya aldi. Bu evden fazlalik olarak neleri var acaba ?

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 689/1002 İlkİlk ... 189589639679687688689690691699739789 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •