Sayfa 699/1001 İlkİlk ... 199599649689697698699700701709749799 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 5,585 - 5,592 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

1. hazine 12 Ağustos 2022 vadeli USD cinsi yıllık %3,5 sabit kuponlu DİBS ihracı yapıyormuş.

bunlarda stopaj %10 du değil mi?

2. Para tatil yapmıyormuş. Elimde bir miktar TL kalarak uzun bir tatile çıktım. Ben yatarken TL'ler USD,EUR,altın ne varsa altına yattı.

3.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    hazine 12 Ağustos 2022 vadeli USD cinsi yıllık %3,5 sabit kuponlu DİBS ihracı yapıyormuş.

bunlarda stopaj %10 du değil mi?
    2022 vade eurobondun kupon getirisi şu anda %5.5'un üzerinde. Gelir vergisi ödense dahi bu rakamın üzerinde kalıyor.

Belki dediğin gibi 40.000TL yıllık beyan sınırında dolaşanlar için bir ihtimal değerlendirilebilir ama yine de bana göre orantısız bir ihale.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    2022 vade eurobondun kupon getirisi şu anda %5.5'un üzerinde. Gelir vergisi ödense dahi bu rakamın üzerinde kalıyor.

Belki dediğin gibi 40.000TL yıllık beyan sınırında dolaşanlar için bir ihtimal değerlendirilebilir ama yine de bana göre orantısız bir ihale.
    beyan sınırı az altında dolananlardanım da ondan sordum sn rxpu. bu arada 2020 için beyan sınırı hala 49.000 tl benim bildiğim. geçenlerde eurobond başlığında 40.000 tl düzenlemesi hk da konuşulmuş ve bunun farklı bir konu olduğu fikri hakim olmuştu yanlış anlamadıysam.

ek: yanlış hatırlamıyormuşum..
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...92#post4470892
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...07#post4471107
    Son düzenleme : shorts; 10-08-2020 saat: 11:54.

Moratoryum, borçlanıcının, ödeme gücünü kaybetmesi nedeniyle borçlarının tümünü veya bir kısmını ödeyemeyeceğini ilân etmesidir.

Genelde borçlu ve alıcı arasında borcun yeniden yapılandırılması ile sonuçlanır. Moratoryum bir ülkenin dış borçlarıyla ilgili olabileceği gibi ülke içinde belirli bir grubun borçları üzerinde de yapılabilir. Devletler içine düştükleri yoğun döviz darboğazı dolayısıyla dış borçlarının ana para ve faizlerini ödeyemeyeceklerini ilan ettiklerinde, borçlularla alacaklılar arasında bir anlaşma yapılarak borçların vadesinin uzatılması işlemi de moratoryum olarak adlandırılır.

Ayrıca uluslararası hukukta devletler tarafından bir durumun hatırlatılması amacıyla ilan edilen kararlara da moratoryum denilir.
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

CDS Value
    595.42
    10 Aug 2020
    5:45 GMT+0
    CDS Duration
    5 Years
    Turkey

Crash Tüm HIZIYLA yolda.!!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    CDS Value
    595.42
    10 Aug 2020
    5:45 GMT+0
    CDS Duration
    5 Years
    Turkey

Crash Tüm HIZIYLA yolda.!!!!
    Herhalde tl şortladın,sürekli crash pompalayıp duruyorsun ama Türkiye hiçbir zaman ne kamusu ne özeli default olmadı.10 gündür bekiyorum crash ini bir halt olduğu yok!!!

8.  Alıntı Originally Posted by Okacha Yazıyı Oku
    Herhalde tl şortladın,sürekli crash pompalayıp duruyorsun ama Türkiye hiçbir zaman ne kamusu ne özeli default olmadı.10 gündür bekiyorum crash ini bir halt olduğu yok!!!
    bu 2 senedir crash crash diye böğürüp duruyor. 2018 sonbaharında baktı ortalık duruldu bir anda sıvıştı gitti. şimdi utanmadan geri döndü.

aklınca manipülasyon yapıyor. kale almayın. benim gibi ret listesine alın olsun bitsin.

Sayfa 699/1001 İlkİlk ... 199599649689697698699700701709749799 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •