Sayfa 803/1006 İlkİlk ... 303703753793801802803804805813853903 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 6,417 - 6,424 arası.

Konu: Viop - XXII

1. Gün sonunda Paragözün

Bana saldırmasını bekliyorum 😊😊

Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    orası doğrudur. bi süreden sonra beyin rakamları kendi oluşturmaya başlıyor grafikleri bakmadan bile hissedebiliyorsun.
    teknik insanı kendine bağımlı hale getiriyor onsuz yapamıyorsun
    aslında olur da biz olmamasını sağlıyoruz.

misal işe gitmek için hep dolmuş kullanıyoruz arkadaş aracın var buda bir ihtimal neden kullanmıyorsun.

yani demek istediğim ekranın başından kalkmayacaksın teknik olmazsa kazanamazsın bunlar hikaye.

alım yerinden emin isen güveniyorsan da bırak o zaten oraya varır.

ama genlerimizde var traderlık alacaz satacaz yoksa kazanamayız

uçan kuş

THY’de istifalar art arda gelmeye başladı
    Türk Hava Yolları (THY) sendika üyesi olmayan çalışanlarla ilgili yeni ücret düzenlemesini geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Personele verilen süre bugün mesai bitiminde dolarken şirketten istifa haberleri gelmeye başladı. Aralarında Uçuş Operasyon Çözümleri Müdürü Murat Gökten, Dijital İş Geliştirme Müdürü Şeyda Tartar'ın da bulunduğu bazı müdürlerle birlikte 100'e yakın çalışan istifasını sundu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
    garan düştüğü gibi çıkar mı.. endeksin 112-113 bine gideri var. endeks oraya gelirse garan nerde olur bakmal lazım. 7,02 bölgesinde esas oğlan trendi var...

Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
     Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    aslında olur da biz olmamasını sağlıyoruz.

misal işe gitmek için hep dolmuş kullanıyoruz arkadaş aracın var buda bir ihtimal neden kullanmıyorsun.

yani demek istediğim ekranın başından kalkmayacaksın teknik olmazsa kazanamazsın bunlar hikaye.

alım yerinden emin isen güveniyorsan da bırak o zaten oraya varır.

ama genlerimizde var traderlık alacaz satacaz yoksa kazanamayız
    bu borsada ki esas olay hep ben bildim benim dedğim oldu. kaybederkende kazanırkende durum bu.
    şu topik bi birlik olsa bi fikir birliğine varabilse palayı bile sallandırır... ama yıllardır kafa hep aynı

ekotürk te selçuk gönençler izleyen varsa bende izliyorum. ne yalan söyleyim içinden çıkılacak bir sistem değil. ne gerek var bu kadar çamuru çiğnemeye.. ama işte işin sırrı burda bence. çünkü yıllardır belki borsa kuruldu kurulalı anlatılmasına gösterilmesine rağmen, kaç kişi, kaç adım, ileriye gidebildi? bence yok denecek kadar azdır. ama faydasını gördüğü zamanlarda olabilir olmaz değil. ama sonuç: az gittim uz gittim dere tepe düz gittim bide bakmışım bir arpa boyu yol gitmişim den öteye gidememiştir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye Cumhuriyeti. Duhul: 05.02.2011
    Gönderi
    1,544
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    cesareti olan 6.39 dan tüm parasını yoncaya gömer 3 ay sonra paraya para demez yada 6 larda gezer 2 sene içinde paraya para demez
     Alıntı Originally Posted by 2ileri1geri Yazıyı Oku
    İflastan gelenleri gömdüm mınaki.. Bakalım
    Çoh eglenecüük...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez...
    "İşini kış tut, yaz çıkarsa bahtına"*"Ak dona gök yamalık vurulmaz"*"Topraktan geldik, toprağa gideceğiz; Mühim olan çamurlaşmamak"

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
    *beyaz saray/conaway: Başkan trump, ortaya konacak yeni bir koronavirüs teşvik paketini imzalamaya hazır

(11/08/2020 - 14:51:12)

Sayfa 803/1006 İlkİlk ... 303703753793801802803804805813853903 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •