Sayfa 914/1006 İlkİlk ... 414814864904912913914915916924964 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 7,305 - 7,312 arası.

Konu: Viop - XXII

1. dolar koptu gidiyor.... Kimseyi takmıyor.... Stres yok, panik yok... Bu A.q endeksinden bi cacık olmaz....
    ister büyük kağıt olsun, ister küçük... Hepsi aynı şekil
    Dolar piyasasına kimse hakim olamıyor. Allahtan Türkiyede fiyatlanmıyor
    AZ olsun, sağlam olsun, benim olsun

2. Olur olur cacık olurda ne şekilde ne semalde olur bilemeyiz

Dow un Haziran'da yaptığı düzeltmeyi bist100 e kanırta kanırta Ağustos ta yaptırdı

O kadarını söyleyeyim

Olan bankalara oldu ki onlarında öyle olmasını istedi demek ki sıcacık paracilar

Yabancı takas ne alemde bı bakmak lazım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Osmanlı Toprakları
    Gönderi
    1,211
    Fransa lideri Macron:

Doğu Akdeniz’de Türkiye’nin adımlarına karşı, Yunanistan ile beraber askeri varlığımızı arttıracağız.

Tutmayin guccuk enisteyi gelsin
    Parayı Mezara Götüren yoktur ama Paranın Mezara götürdüğü çoktur.

Alıntı Originally Posted by hakansahin Yazıyı Oku
    Fransa lideri Macron:

Doğu Akdeniz’de Türkiye’nin adımlarına karşı, Yunanistan ile beraber askeri varlığımızı arttıracağız.

Tutmayin guccuk enisteyi gelsin
    birde haçlı seferi yapsınlar bari.çoktan beri olmuyor

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    El insaf hepimizi sıra dayağına çekti avucumuzu tuzluk yaptık cetvelle parmak uçlarımıza vurdu vurma abey dedik dinlendi dinlendi dövdü. Azıcık da o musakka yesin canım.
    ayu gibi şeydiyo, kaldırıyor vuruyor kaldırıyor vuruyor, kuruttu piyasayı inek gibi boyna sağıyor arkadaş nasıl bir ütücüsün sen, git biraz dinlen demi ama büüüle olmuyo hep bana hep bana
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by iyikotuvegudubed Yazıyı Oku
    Olur olur cacık olurda ne şekilde ne semalde olur bilemeyiz

Dow un Haziran'da yaptığı düzeltmeyi bist100 e kanırta kanırta Ağustos ta yaptırdı

O kadarını söyleyeyim

Olan bankalara oldu ki onlarında öyle olmasını istedi demek ki sıcacık paracilar

Yabancı takas ne alemde bı bakmak lazım
    takas ayrı bir dert, kim almış satmış ayrı bir dert, yabancımı satmış ayrı bir dert, para girişi ayrı bir dert, para çıkışı ayrı bir dert, dow çıkmış inmiş ayrı bir dert, 3 kağıtlar ayrı bir dert..... dert dert dert dert...
    Dolardayım 1-2 aydır.... ne kadar rahatım.. hiç bir şeyden etkilenmiyor... al verdimi gidyor, sat verdimi minik bir düzeltme yapıyor....Hep yukarı

Bu arada yarın sabah doları büyük ihtimal 7.40 ın üstünde göreceğiz.. saatlik, 2 saatlik, 4 saatlik hepsi sağlam al verdi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    90 larda borsa da dolar da her şey de artardı. Borsa daha çok artardı. Babam borsadan bize ev almıştı çok sevinmiştik

Geçen evin parasını mevduata koysak ne olurdu diye baktım 2 milyon cıktı. Altına baktım 5 milyon. Dolara baktım 4 milyon
    Hemen aradım pederi dedim baba bizi bitirdin bitirdin bizi be
    Doğrudur Dostum. Bende altın olarak kabaca hesapladığımda şimdi burdaki 600 lira en az 2 milyon olurmuşu görünce iyice canım sıkıldı. Boşuna kendimizi geriyoruz. Nerden bulaşmışız bu pisliğe. Borsaya giriyorsan her sene en az yüzde 50 kazanmıyorsan çıkıp gideceksin. O kazandığınıda borsada tutmayacaksın gidip ya altın ya tarla alacaksın. Borsada paranı arttırmayacaksın. Gün gelir adamı yerler 20 yıllık kazanç 3 günde pul olur.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

8. O bit yavrusu zaten Yunanistan a iki sene önce fırkateyn kiralamaya başladı

Avarel Yunan da bunlara diyemiyor ki

Hem senin degnekciligini yapacağım hem de üste para vereceğim , naaaa alırsın diyemiyo

Hadi de ki degnekci olmak hoşuna gidiyor

La bari üstüne para verme
    .

Sayfa 914/1006 İlkİlk ... 414814864904912913914915916924964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •