Originally Posted by sevinen Bizim evin yanında eymir var sn webster uygun mudur? Sevinen ustadim Ben ilk etapta bir gol satin almayi planliyorum Olmadi bir arsa alip kendim golumu yapacagim
herifler yarim milyon dolar hisse satmış pehhh
Originally Posted by Webster Sevinen ustadim Ben ilk etapta bir gol satin almayi planliyorum Olmadi bir arsa alip kendim golumu yapacagim gölde damacana su mu kullanacaksın.
Originally Posted by regal1 gölde damacana su mu kullanacaksın. Üstad buradan aşağı giderlerse, belki bugün başlayacakar gitmeye, 920 e kadar hiç karışmayalım diyorum. Daha da aşağılara gidermi sizce?
Originally Posted by regal1 gölde damacana su mu kullanacaksın. Ustadim o kismina henuz karar vermedim Emmime danisacaktim Kotu oldu yoklugu O bu konularda ince fikirlifir
Originally Posted by regal1 Üstad buradan aşağı giderlerse, belki bugün başlayacakar gitmeye, 920 e kadar hiç karışmayalım diyorum. Daha da aşağılara gidermi sizce? Ustadim bence yukari kiracak ama bir turlu kiramadi Ky yi silktiler Tabanini siyiriyorlar Ytd
Originally Posted by Webster Ustadim o kismina henuz karar vermedim Emmime danisacaktim Kotu oldu yoklugu O bu konularda ince fikirlifir hakket emmi nin eksikliği ciddi mana da tarafımdan hissediliyor.
bugün + kapatir 0,20 0,30 primli bana göre
Forum Rules
Yer İmleri