Arama sonucu : 5236 madde; 1 - 8 arası.

Konu: AKBNK - Akbank T.A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Uzun beklemek gerekecek gibi ama 15 ay'da degil.

Bende 5.2780 maaliyetli AKBNK var, ancak gecen haftaya kadar, ciddi miktarda almak icin hem fiyat hem uygun tuketici kredisi arayisindaydim. ( 20.000 lot icin )

Bu kredi konusunu USD'nin 6.85'lerde takildigi hafta bitirmeliydim ama olmadi.

Biri 30 yildir musterisi oldugum ISBNK, digeri bir kamu bankasi olmak uzere, dolar teminat koyarak, 60 ay vade 50.000 TL. istedim.

ISBNK, aylik %1.01 olan ihtiyac kredi faizini benim icin 1.01 den 1.07 cikardi, iyimi. (Isteyene ispat ederim.)

VakifBank'taki kizcagiz da 1 hafta izine ayrildi, daha o donmeden, dolar 7.30 lara cikti.

Simdi, bu gun ISBNK'in aninda nakit avans faizi aylik % 1.40.

Uzattim farkindayim.

Demem o ki, AKBNK hakkinda kafalarda verilmis kararlar var, ancak millet finansman arayisina girdi, bu zaman alacak.

Hadi dolar bozduralim, bu fiyatlari kacirmayalim da diyemiyorsun, dolar bir anda 7.38 TL. oldu, mecbur bekliyor adam.

Bu konu bence, Ekim'in ilk haftasindan once cozulmez.

Yani bence konu, AKBNK hissesinin guvenilirligi filan degil.

Problem ekonomi yonetiminin basarisizligi ve dolarin cikisi.
    sayın tinaz hisseye güveniniz kredi çekip alacak kadar varsa viopta kaldiracli pozisyon alabilirsiniz kredi kullanmak yerine, benim de benzer sorunum vardı hisse almak yerine yılbaşı vadeli akbank kontratina girdim, sekiz kaldıraç oranı var.

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    sayın tinaz hisseye güveniniz kredi çekip alacak kadar varsa viopta kaldiracli pozisyon alabilirsiniz kredi kullanmak yerine, benim de benzer sorunum vardı hisse almak yerine yılbaşı vadeli akbank kontratina girdim, sekiz kaldıraç oranı var.
    Sagolasin Sn.Pilavli,

Benim VIOP'la isim olmaz.

Ben uzun vadeli dusunuyorum.

25.000 lot en az 10 sene gibi.

3.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Sayın Pilavlı,bu vadeli kontratda,Akbank için 8 kaldıraç ne anlama geliyor bilemiyoruz..açıklarsanız memnun olurum bilmeyen arkadaşlarda öğrenmiş olur...Teşekkür ederim,selamlar...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •