Sayfa 386/1043 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486886 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 3,081 - 3,088 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. slm bu hafta liste yapsammı yapmasammı karar veremiyorum yön olarak piyasayı yukarıda görsem de elimdeki hisselerle takibe devam edeceğim iyi hisselerde olduğumuzu düşünüyorum pirimsizler iyi pirim yapacak buna brksn da dahil ihlgm ve diğer hisselerimde

2.  Alıntı Originally Posted by kasu11 Yazıyı Oku
    Sn.Çelik hocam,Egegubre hakkında fikriniz nedir..Saygılar..
    22 civarlarında takibimizdeydi oldukca pirimlendi ben 80 üzeri elimden cıkardım ..orta uzun vadede yolu var devam eder ama ben kar cebe yakışır diyerek cıktım YTD

3. beni üzen ve kendini unutturan pagyo dan artık ciddi sıçrama bekliyorum ve sabırla bekliyorum 17 hedefim gecerliliğini koruyor YTD

4. Sn Çelik hocam . Endeks için sürekli olumsuz haber postala niyor . Dolar artışının önünün kesilmemesi olumsuz olarak dönüşümü var . Endeks için yorumunuz nasıl? Dolar için ne düşünüyorsunuz.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Sn Çelik hocam . Endeks için sürekli olumsuz haber postala niyor . Dolar artışının önünün kesilmemesi olumsuz olarak dönüşümü var . Endeks için yorumunuz nasıl? Dolar için ne düşünüyorsunuz.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    doları bizim millete 7.52 ye kadar kitliyecekler gibi görünüyor sonra aşağıya döner ben endexste olumlu taraftayım bıden acıklamaları ilginç bir okadarda manidardı

6. her ne kadar tramp sevilmesede abd de seçimi kazanacak feto ve pentegon destekli biden cuvalladı abd senetosu ayrışşmalar olacak seçime 3 ay dan az kaldı piyasalar güçlendirilmeli seçime kadar zirveler görülmeli YTD

7.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    her ne kadar tramp sevilmesede abd de seçimi kazanacak feto ve pentegon destekli biden cuvalladı abd senetosu ayrışşmalar olacak seçime 3 ay dan az kaldı piyasalar güçlendirilmeli seçime kadar zirveler görülmeli YTD
    Yapılan ankette biden in 10 puan önde olduğunu söylüyormuş ne kadar doğru bilmiyorum, haberler de duymuştum sanırım

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. MIPAZ orta vade güzel yerlere geleceğini düşünüyorum 4.05 le takip listeme alıyorum YTD

Sayfa 386/1043 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486886 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •