Sayfa 177/1002 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277677 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,409 - 1,416 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. Güzel çalışma hocam teşekkürler.

Değişkenleri kendi içinde siniflayarak onlara da uygulanabilir.
     Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    ilk 5 hisse yoğun fon ( özelleşmiş teknoloji/yabancı vs. olanlar hariç, katılım dahil )

1 aylıkta tkf, acc, rbh, mps , st1
    3 aylıkta mac, gmr, mps, st1, tkf
    6 aylıkta tkf, mps, rbh, mac, gmr

1 aylık ilk 5'e 5,4,3,2,1 puan
    3 aylıkta ilk 5'e 6,5,4,3,2 puan
    6 aylıkta ilk 5'e 7,6,5,4,3 puan vererek ( daha yuksek periyotta başarı daha çok puanı hakediyor mantığıyla.)

kendi rating sistemimle.

1.tkf 14 puan
    2.mps 12 puan
    3.mac 10 puan
    4.gmr 8 puan ( daha uzun periyotta iyi olduğu için rbh'nin önünde)
    5.rbh 8 puan
    6.st1 4 puan ( iki periyotta listede olduğu için, acc'nin önünde)
    7.acc 4 puan

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Düşer, çünkü kur düşer, fakat ekonomik olarak beklenen gerçekleştiğinden CDS'lerede olumlu yansır.Oradan kurtarır.
    Ama faiz artışı çok sınırlı kalacak gibi belki de artışta olmayacak, kurun ufak ufak yükselmesine ses edilmeyecek
    Ben en az orta vadeli düşündüğüm için zarar etme yada mevduat altı kalma ihtimalinin hiç olmadığını düşünüyorum.
    Ama siz ağırlıklı olarak o fonlardaysanız karı tamamen yada kademeli olarak alıp kenara çekilip durumu izlemenizde doğru olabilir.
    Finans merhaba. Amerikan hisse senedi piyasasında Dow jones ve Nast** dan hangisi hagi hisseleri kapsıyor? ve de Yatırımcılar tarafından yine hangisi dikkate alınıyor? Bu bağlamda bizdeki yabancı hisse fonlarından hangileri bu piyasalara yatırım yapıyor? Bu konularda bilgin var sanırım. bol kazançlar

Portföyün %20siyle nzor bozdurup IPJ aldım. Perşembe günü çıkmayı düşünüyorum. Şu 3 günde %2 alsam kârdır.

4. Mevcutta bulunan KZL fonuna ekleme yaptım. Toplantıya Altin Fonu ile gireceğim

Sattığım altın fonları burdan yerine koysam mı dolara bir hamle gelir mi acep ?
    Hisse tarafında da zarar var oraya mı takviye yapsam ?

6.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Finans merhaba. Amerikan hisse senedi piyasasında Dow jones ve Nast** dan hangisi hagi hisseleri kapsıyor? ve de Yatırımcılar tarafından yine hangisi dikkate alınıyor? Bu bağlamda bizdeki yabancı hisse fonlarından hangileri bu piyasalara yatırım yapıyor? Bu konularda bilgin var sanırım. bol kazançlar
    Nasdag teknoloji ağırlıklı
    Dow genel ağırlıklı

AFT ve YAY nasdag
    AFA genel

7.  Alıntı Originally Posted by hazalb Yazıyı Oku
    merdiven atmış ne demek?
    zıplamış ...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

8.  Alıntı Originally Posted by MfA Yazıyı Oku
    Portföyün %20siyle nzor bozdurup IPJ aldım. Perşembe günü çıkmayı düşünüyorum. Şu 3 günde %2 alsam kârdır.
    IPJ yi ilgilendiren 3 günlük nasıl bir beklentiniz var

Sent from my HRY-LX1 using Tapatalk

Sayfa 177/1002 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277677 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •