Sayfa 66/1002 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 521 - 528 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

TCMB : Likidite yönetimi kapsamında atılan sıkılaştırma adımları çerçevesinde, 10 milyar TL tutarında geleneksel yöntemli repo ihalesi düzenlenmiştir. Repo ihalesinin vadesi 9 Eylül 2020 olarak belirlenmiştir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Bakan Ziya Selçuk: "(Okulların açılması) Bize 'Şu kademelerde riskin olmadığı söz konusudur' denildiğinde biz o kademelerde açarız." -AA

Bakan Ziya Selçuk: "(Okulların açılması) Bize 'Şu kademelerde riskin olmadığı söz konusudur' denildiğinde biz o kademelerde açarız."

Kaynak : Anadolu Ajansı
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    maduradan altın mı aldık ne yaptık dolar düşmeye başladı
    Faiz'i bekliyor derken yanlış oldu yahu.

Merkez babayı olmalıydı.

Bağımlımı bağımsızmı diye soracaklar ellem.

Sağır Sultan bile duydu bağımlı bizimki.

Gene dolanbaçlı yollardan faiz artışına gidilecek.

En son Geç likiditede faizi 12 üzerine çıkarabilirler.

YTD
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    TCMB : Likidite yönetimi kapsamında atılan sıkılaştırma adımları çerçevesinde, 10 milyar TL tutarında geleneksel yöntemli repo ihalesi düzenlenmiştir. Repo ihalesinin vadesi 9 Eylül 2020 olarak belirlenmiştir.
    Faiz kaç olmuş.

Tahmine 10 üzeri atıyorum.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Erdoğan: Türkiye salgını en başarılı yöneten ülkelerden biri olmayı başlarmıştır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan: Havayolu sektörünün kaybettiği ivmeyi yakaladığını görüyoruz, turizm sektörümüz toparlanmaya başlamıştır

Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Faiz kaç olmuş.

Tahmine 10 üzeri atıyorum.
    İhaleye 53,2 milyar TL teklif geldi. Ortalama bileşik faiz %11,89, en düşük %11,87 ve en yüksek %11,92, basit faizler en düşük %11,25, ortalama %11,27 ve en yüksek %11,30

Erdoğan : "CHP'nin tek derdi otel lobilerinde gizlice buluştukları IMF komiserlerine ülkeyi yeniden teslim etmektir."

Sayfa 66/1002 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •