Sayfa 389/1043 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489889 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 3,105 - 3,112 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. MRGYO tekniği sanki daha yolun başındayım diyor YTD

2.  Alıntı Originally Posted by Sword12 Yazıyı Oku
    Çelik hocam knfrt ta fincan kulp olabilir mi? Yeni öğrenmeye çalışıyorum
    fincan kulp tgsas da var yukarı kırmıştı 4 civrlarında paylaşmıştım htırlayan varsa yada elinde olan varsa bilir

3. OZBAL haftalıkta da bir kulp var gibi

4. Bugünkü haber akışında bazı hisseler çok hareketlendi.
    Önümüzdeki günlerde ne olacak ne bitecek
    göreceğiz..
    Bir yandan bilançolar...
    Hisse bazlı hareketler ön plana çıkacak gibi..
    Burada Çelik hoca nın fikir vermesinin tam zamanı...

5. merhabalar, Celik hocam, bugünkü Baskan' nin açıklamaları ile borsa costu . Özellikle enerji kağıtları hepsi tavan kapatti . Keşke bilançoları çok iyi olan Polho ve pagyo da baştaki p harfi petrol olsaydı [emoji4]. Gerçi enerji işi ile uğraşan Gsdho ise hem bilançosu çok iyi Fakat oda kötü kapatti . Inşallah önümüzdeki maçlarda iyi olurlar ...

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. piyasa iyi olacak şu an hisseler toplanıyor önümüzdeki süreç ralli olarak sürecek bunun illaki haber akışı yada bir bahane ile olacak

7. faiz kararından önde olacak başkanın müjdesi yarın faiz kararında ufak dalgalanma olsada yön yukarı olacağını düşünüyorum bazı sinyaller ve sistem bunu gösteriyor

8. kumbara hisseler yine ön planda ygyo.yyapı.yeşil bu hisseler bana burva yı hatırlatıyor yok battı yok borçlu haciz yedi konkort oldu olacak korku ve panik yaptırılıyor alttan mal toplanıyor bilginize benim porföyümde bu hisselerden var bana göre halen kumbara hisse YTD bu benim düşüncem

Sayfa 389/1043 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489889 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •