Sayfa 390/1043 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490890 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 3,113 - 3,120 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. eregl sabırlı olan kazanır esra bu hissede testte acaba sattımı halen bekliyormu ?

2. Çelik hocam iyi geceler.musait olduğunuzda skbnk yorumu alabilirmiyiz.

3.  Alıntı Originally Posted by k_arda0608 Yazıyı Oku
    Çelik hocam iyi geceler.musait olduğunuzda skbnk yorumu alabilirmiyiz.
    1.53 üzerinde sahalara döner altlardan mallandık zaten artık tutma zamanındayız ciddi beklentileri var YTD

4.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    eregl sabırlı olan kazanır esra bu hissede testte acaba sattımı halen bekliyormu ?
    Beklemeye devam artık trende bakıyorum. 9.15 leride kirarsa dahada sağlamlaşır hocam Sadece kısa vade için aldığım Mtryo (2.47)ekranda olmadığım için stoplamamistim oda zararda olduğu için hiç bir şey yapmadan öylece bekliyorum. Allah bizleri,sizler gibi güzel yürekli insanlarla herdaim karşılaştırsın. Teşekkürler hocam. Bu arada orta vade için Aksen ve Gözde zamanınız olursa incelemeniz mümkün mü? Bir kenara not etmek için alış için fırsat doğduğunda yakından takip edebilmek için. Hayırlı geceler hocam.

5. aksen normalde haftalıkta tobo formasyonu var görünüyor aylıkta 8 tl hedef olan bir canak formasyonu var .. enterasan bir hisse cok az bir miktarda elimde var 5.88 maliyetle zarardayım acıkcası 1.5 aydır sabırla bekliyorum ..hocalarda zarar yazar sanmayınki bende zarar etmiyorum

6. Takip listem ytd
    avtur
    atlas
    sanel
    gedik
    tuclk
    yataş
    ozkgy

7. Merhaba Sn Çelik. Olası artışta bankalar sanırım nasiplenecek. GYO lar da. Zaten yazdıklarınız var ancak örn TRGYO da çok düştü, bir fırsat olabilir mi?

8.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    eregl sabırlı olan kazanır esra bu hissede testte acaba sattımı halen bekliyormu ?
    Ben sattım şimdi arkasından bakıyorum

Sayfa 390/1043 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490890 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •