eregl sabırlı olan kazanır esra bu hissede testte acaba sattımı halen bekliyormu ?
eregl sabırlı olan kazanır esra bu hissede testte acaba sattımı halen bekliyormu ?
Çelik hocam iyi geceler.musait olduğunuzda skbnk yorumu alabilirmiyiz.
Beklemeye devam artık trende bakıyorum. 9.15 leride kirarsa dahada sağlamlaşır hocam Sadece kısa vade için aldığım Mtryo (2.47)ekranda olmadığım için stoplamamistim oda zararda olduğu için hiç bir şey yapmadan öylece bekliyorum. Allah bizleri,sizler gibi güzel yürekli insanlarla herdaim karşılaştırsın. Teşekkürler hocam. Bu arada orta vade için Aksen ve Gözde zamanınız olursa incelemeniz mümkün mü? Bir kenara not etmek için alış için fırsat doğduğunda yakından takip edebilmek için. Hayırlı geceler hocam.
aksen normalde haftalıkta tobo formasyonu var görünüyor aylıkta 8 tl hedef olan bir canak formasyonu var .. enterasan bir hisse cok az bir miktarda elimde var 5.88 maliyetle zarardayım acıkcası1.5 aydır sabırla bekliyorum ..hocalarda zarar yazar sanmayınki bende zarar etmiyorum
![]()
Takip listem ytd
avtur
atlas
sanel
gedik
tuclk
yataş
ozkgy
Merhaba Sn Çelik. Olası artışta bankalar sanırım nasiplenecek. GYO lar da. Zaten yazdıklarınız var ancak örn TRGYO da çok düştü, bir fırsat olabilir mi?
Yer İmleri