Originally Posted by bb79 dün akşam ki gazlar alındı artık mb kararına kadar stabil lakin karara doğru bir alım daha gelir sonra indirirler aşağı yada karara doğru satıp karardan sonra ters köşe alıp yarınki haberle bağlama yapıp yukarı bıyık sakal hangisi belli değil de oyun olduğu kesin acaba hangisi?
Originally Posted by bb79 acaba hangisi? Cuvap basit kapanışı ustalar yapar
Hamdım Piştim Yandım
garan da 7,31 - 7,37 de kabaca trendler var. yani faiz kararında garan işc akbankın yüzde 1 yükselip trendlere dokunma ihtimali var. ytd
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Originally Posted by *Bozkurt Cuvap basit kapanışı ustalar yapar kapanış usta ? benim bildiğim sabah çırak gelir tükanı açar usta gündüz bakar işlere akşama da çırağa ben çıkıyorum tükanı sen kapat der. yine bostancı otobüzünü yannış yerde bekliyor olmayasın hele birine sor bak yağmurda yağıyor ıslanmayasın sonra
merkez başkanının eline ne tutuşturdular acaba bunu okuyacaksın diye belkide oda bizle öğrenecek faiz kararını.
Originally Posted by akcay merkez başkanının eline ne tutuşturdular acaba bunu okuyacaksın diye belkide oda bizle öğrenecek faiz kararını. Dolar gevşiyor. Acaba 400 baz üstü artırım mı geliyor.
bu ne yaf, her gelen otobüz bostancı. asdas.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by akcay merkez başkanının eline ne tutuşturdular acaba bunu okuyacaksın diye belkide oda bizle öğrenecek faiz kararını. ne ayıp yaaa hiç yakışıyor mu koskoca bağımsız mb başkanına hiç duymamış olayım - mahmut abi sn. cb. miz okuyacağım metni göndermiş mi
Forum Rules
Yer İmleri