Sayfa 830/1001 İlkİlk ... 330730780820828829830831832840880930 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 6,633 - 6,640 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Çokomelli müjde saati geldi nemiş bu be.
    usd/try 7,2292

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,122
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    gaz ise bu müjde birileri sanırım deliğin başına çrşmeyş takıp hortumla tankere falan yüklüyon sanacak yahu bunun tesisi kurılacak deniz üstüne alttan borular çekilecek karaya herhalde 8 on milyar doalr yatırım gerektirecek nitelikli personel isteyecek bunlar 1 haftada mı hallolacak ki açık kapatalım yıllık 20 milyar dolar kara geçelim kaldıki bu zıkkımın bide çıkarma maliyeti var bize 20 milyar dolarlık gaz satan 20 öilyar dolar mı kazanıyor
    Bide buna sponsorlu cebi milyar dolarcık dolular lazım öyleye,acaba İngiliz tefecilerinden bulabilirlermi,onlara faizi 19 milyar dolarcık olduğu söyleniyor fısıltı haberlerde.

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Eğer haber gerçekten müjdeli çıkarsa acaba borsa endexsi %9.9 tavan yapıp devre kesermi
    Öyle bir şey olacak olsa bademler çoktan tavana kitlerlerdi

Erdoğan: Enerji milli bağımsızlığın gerçek anlamda tesisinde çok büyük öneme sahiptir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan: Petrol ve doğal gaz sahalarının kontrolü ve güvenliği için yeri geldiğinde milyonlarca insanın canının hiçe sayıldığı vahşi bir düzen kurulmuştur

Erdoğan: Bugün ülkemiz bakımından tarihi öneme sahip bir müjdeyi paylaşmak üzere sizlerle bir aradayız

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan: İnsanlık bizde petrol onlarda kalmış olabilir, rabbim bize bambaşka bir yerde görülmedik zenginlikte bir kapı açtı

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: Petrol ve doğal gaz sahalarının kontrolü ve güvenliği için yeri geldiğinde milyonlarca insanın canının hiçe sayıldığı vahşi bir düzen kurulmuştur

Erdoğan: Bugün ülkemiz bakımından tarihi öneme sahip bir müjdeyi paylaşmak üzere sizlerle bir aradayız
    Ötv değil demek ki doğalgaz çıktı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bugünki sevinci bize yaşatan Fatih gemimiz.

Sayfa 830/1001 İlkİlk ... 330730780820828829830831832840880930 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •