Sayfa 854/1001 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864904954 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 6,825 - 6,832 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    O zaman benim sevdiğim teori şu. Japonyanın yükselişine ket vurmak isteyenler çini karşısına çıkardı. Suudilerdeki petro dolar taktiğini uyguladılar. Bugün boynuz kulağı geçince yeni plan doğrultusunda
    çinin karşısına hindistan, vietnam vs gibi ülkeleri çıkarıp aynı oyunu tekrar uygulamak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Siz planlayıcılar arsında iseniz elbet tartışalım sn egeli.Ama ben davostaki şu reset toplantısında neler denecek onu bekleyelim derim))))))

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    O zaman benim sevdiğim teori şu. Japonyanın yükselişine ket vurmak isteyenler çini karşısına çıkardı. Suudilerdeki petro dolar taktiğini uyguladılar. Bugün boynuz kulağı geçince yeni plan doğrultusunda
    çinin karşısına hindistan, vietnam vs gibi ülkeleri çıkarıp aynı oyunu tekrar uygulamak.

Zaten öyle olmak zorunda.
    Kagit üzerinde plan yaptin o sekilde yürüyecek diye bir sey yok.
    Daima yeni durumlar ortaya cikiyor ve plan degisiyor.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Kimbilir belki de plan yoktur sn samreit.Ben genelde büyük olaylarda hep perde arkasında bir plan olduğuna inanırım.Davos un 2021 konusu great reset miş.Orada anlatılacak olanlara bakmak lazım adamlar baya baya bir reset planlamışlar.Dünyaya reset planlayan adamlar çinin yükselişini planlamazlar kendi haline bırakırlar kontrol etmezler diyorsanız ne diyeyim kimbilir belki de öyledir.
    Kimse dünyayi kontrol edemez (henüz). Sadece yönü belirliyorlar, daha dogrusu belirlemeye ve yön vermeye calisiyorlar.
    Ne zaman kolumuza, kontrol ettikleri, yasam zamani saati takarlar, o zaman olur belki.

Bence ulus devletlerin gücü zayıflayacak,uluslararası yeni kurumlar kurulacak,gücün çoğu o kurumlara aktarılacak,o devlet bu devlet diye uğraşmalarına gerek kalmayacak.Tek dünya tek devlet tek para tek din yavaş yavaş geçilecek,aşama aşama tabi.

Siz planlayıcılar arsında iseniz elbet tartışalım sn egeli.Ama ben davostaki şu reset toplantısında neler denecek onu bekleyelim derim))))))
    Resetin detayına bakmadım. Ama araştıracağım.
    Ufkumuz açıldı güzel oldu. Böyle tartışmalar iyidir. Tez gelir anti tez üretirsiniz. İşkembeden olmaması için araştırırsınız, kaynak bulursunuz. nöronlar çalışsın biraz.

O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Kimse dünyayi kontrol edemez (henüz). Sadece yönü belirliyorlar, daha dogrusu belirlemeye ve yön vermeye calisiyorlar.
    Ne zaman kolumuza, kontrol ettikleri, yasam zamani saati takarlar, o zaman olur belki.
    Valla aslında o filmde olacakları özetlemişlerdi yıllar önce şimdi ne olacak diye düşünmemize bile gerek yok,durun ben bir daha seyredeyim o filmi intime mıydı adı

Kimbilir belki de plan yoktur sn samreit.Ben genelde büyük olaylarda hep perde arkasında bir plan olduğuna inanırım.Davos un 2021 konusu great reset miş.Orada anlatılacak olanlara bakmak lazım adamlar baya baya bir reset planlamışlar.Dünyaya reset planlayan adamlar çinin yükselişini planlamazlar kendi haline bırakırlar kontrol etmezler diyorsanız ne diyeyim kimbilir belki de öyledir.
    Koronaya da el atmislar sayin hkm.
    Malesef tamamen ingilizce. Google teyzeye tercüme ettirerek okumak lazim, uzun is.

https://www.weforum.org/platforms/co...tform/articles

Valla aslında o filmde olacakları özetlemişlerdi yıllar önce şimdi ne olacak diye düşünmemize bile gerek yok,durun ben bir daha seyredeyim o filmi intime mıydı adı
    Evet, daha gecen gün tekrar izledim televizyonda

Sayfa 854/1001 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864904954 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •