Sayfa 244/1002 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,945 - 1,952 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. ben 1-2 ay sürecince TL'ye güveniyorum...benim TL dedigime bakmayın ..TL dedigim bizim borsamız...
    ekim sonrası icin bisey diyemem...

2.  Alıntı Originally Posted by Dr. Boone Yazıyı Oku
    MKK verileri:
    FIL: %+0,064
    AHU: %+0,084
    EIB: %+0,022
    EIC: %+0,043
    SUA: %-0,173
    FNO: 0 (yeni fiyat girilmemiş olabilir)
    EID: %-0,998
    Kuzular güldürmese de ağlatmadı
    teşekkürler. Sn.Dr.Boone

3. ABD'de çok sayıda ve çeşitte ETF var. Hem dolar bazlı gelirimi arttırmak, hem de birikim yapmak istiyorum. TD Ameritrade ile çalışıyorum yani Amerikan ETF'lerini alabilirim. Öneriniz var mı acaba? Çok sayıda oldugu için kayboldum ve düzgün birşey bulamadım. Hem defansif-nötr (SUA, GMA gibi) hem de agresif (TKF, TCD gibi) varsa muadil fonlara yatırım yapma düşüncem var. İlgilenen var mıdır yurtdışı piyasalarla?

4.  Alıntı Originally Posted by Camit Yazıyı Oku
    ABD'de çok sayıda ve çeşitte ETF var. Hem dolar bazlı gelirimi arttırmak, hem de birikim yapmak istiyorum. TD Ameritrade ile çalışıyorum yani Amerikan ETF'lerini alabilirim. Öneriniz var mı acaba? Çok sayıda oldugu için kayboldum ve düzgün birşey bulamadım. Hem defansif-nötr (SUA, GMA gibi) hem de agresif (TKF, TCD gibi) varsa muadil fonlara yatırım yapma düşüncem var. İlgilenen var mıdır yurtdışı piyasalarla?
    Hocam etf fon mu mutual fon mu arayışınız ?

5. Eğer mutual fon ise , PRGTX , FBIOX, FSRPX, SHSAX, POAGX, FSELX bazı önerebileceğim, yıllık ortalama getirileri dolar bazında oldukça iyi olanlar. Sharp, sapma, volatilite anlamında da benim analizlerime göre oldukça iyiler.

6.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Hocam etf fon mu mutual fon mu arayışınız ?
    Hocam esasen ordaki işleyişlere çok hakim değilim. Türkiye'de yatırım fonu (mutual fund) ağırlıklı işlem yapıyorum. Orda da aslında tercihim o olur. Ama sanırım daha çok ETF'ler popüler orda. Sizin öneriniz hangisi olurdu?

Edit: Mesajınızı görmeden yazdım Sn. hellistheothers Hızlı cevabınız için teşekkürler, inceleyeceğim yazdığınz fonları.

7.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Eğer mutual fon ise , PRGTX , FBIOX, FSRPX, SHSAX, POAGX, FSELX bazı önerebileceğim, yıllık ortalama getirileri dolar bazında oldukça iyi olanlar. Sharp, sapma, volatilite anlamında da benim analizlerime göre oldukça iyiler.
    Siz yatırım yapıyor musunuz yurt dışı byflere sn hellistheothers?

8.  Alıntı Originally Posted by Camit Yazıyı Oku
    ABD'de çok sayıda ve çeşitte ETF var. Hem dolar bazlı gelirimi arttırmak, hem de birikim yapmak istiyorum. TD Ameritrade ile çalışıyorum yani Amerikan ETF'lerini alabilirim. Öneriniz var mı acaba? Çok sayıda oldugu için kayboldum ve düzgün birşey bulamadım. Hem defansif-nötr (SUA, GMA gibi) hem de agresif (TKF, TCD gibi) varsa muadil fonlara yatırım yapma düşüncem var. İlgilenen var mıdır yurtdışı piyasalarla?
    Şu site hakkında bilginiz var mı? Size yardımcı olabilir.

https://etfdb.com

Sayfa 244/1002 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •