Sayfa 246/1006 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346746 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 1,961 - 1,968 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1. Halkbankası 275K 38 güne 12
    odeobanka yatırıp 5000 tl açıkta bırakıp 12 alacağına Halkbankasına yatırmak bence daha avantajlı

2. Ya bu kenarda nakit bırakma çakallığını hangi banka başlattıysa, hangi kötü niyetlinin fikriyse, hepsi bu sisteme döndü. Durduk yerde paranın bir kısmını nemalandırmıyorlar, şeytanın aklına gelmez.

Bir cingözün aklına ''yarısı nakitte kalacak ama %15 faiz kampanyası '' gelir yakında. Yurdum insanı da %15 faiz alıyorum sanır.

Alenen, yanıltıcı, yanlış bilgi veren reklamlar yapıyorlar. Şu kadarı nakitte dediğinde, faiz oranı değişiklik gösterecektir toplam meblağ üzerinden diye reklam vermek zorundalar.

Her fırsatta BDDK'ya şikayet ediyorum. Çok ciddi , büyük cezalar almaları lazım. Hayır senin faizin o değil. O reklamdaki rakam değil.

Şu anda nakit tut dediği miktar küçük, ama inanın yavaş yavaş büyütecekler.

Mb munzam karşılık oranlarını arttırdıkça bankalarda uyanıklık edip bir kısmını vatandaşa kitliyor
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Mb munzam karşılık oranlarını arttırdıkça bankalarda uyanıklık edip bir kısmını vatandaşa kitliyor
    N kolay da uyanık 60 gün kalırsan 11,75 +0,5 = 12,25 bütün bankalar vatandaşa kazık atmak için yarışıyor

5. seker %1 oran diyor nuh diyor peygamber demiyor dolar mevduat icin..

6.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    seker %1 oran diyor nuh diyor peygamber demiyor dolar mevduat icin..
    eski paraysa yada rakam kucukse bilmem
    Ama 100k ustuyse 2den asagi almamaniz lazim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Ya bu kenarda nakit bırakma çakallığını hangi banka başlattıysa, hangi kötü niyetlinin fikriyse, hepsi bu sisteme döndü. Durduk yerde paranın bir kısmını nemalandırmıyorlar, şeytanın aklına gelmez.

Bir cingözün aklına ''yarısı nakitte kalacak ama %15 faiz kampanyası '' gelir yakında. Yurdum insanı da %15 faiz alıyorum sanır.

Alenen, yanıltıcı, yanlış bilgi veren reklamlar yapıyorlar. Şu kadarı nakitte dediğinde, faiz oranı değişiklik gösterecektir toplam meblağ üzerinden diye reklam vermek zorundalar.

Her fırsatta BDDK'ya şikayet ediyorum. Çok ciddi , büyük cezalar almaları lazım. Hayır senin faizin o değil. O reklamdaki rakam değil.

katılıyorum
    boşta para bıraktıran hiçbir bankada para tutmuyorum o yüzden...
    Yatırımcı bilinçlendikçe geri adım atacaklardır.
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Ya bu kenarda nakit bırakma çakallığını hangi banka başlattıysa, hangi kötü niyetlinin fikriyse, hepsi bu sisteme döndü. Durduk yerde paranın bir kısmını nemalandırmıyorlar, şeytanın aklına gelmez.

İlk mucidi marifetli ilk açıldığında 50k ya kadar veriyodu ozaman kullanmıştım ozaman pasif bakiye henüz icat edilmemişti yoğun talep görünce banka böyle bi şey icat etti

Sayfa 246/1006 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346746 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •