Halkbankasý 275K 38 güne 12
odeobanka yatýrýp 5000 tl açýkta býrakýp 12 alacaðýna Halkbankasýna yatýrmak bence daha avantajlý
Halkbankasý 275K 38 güne 12
odeobanka yatýrýp 5000 tl açýkta býrakýp 12 alacaðýna Halkbankasýna yatýrmak bence daha avantajlý
Ya bu kenarda nakit býrakma çakallýðýný hangi banka baþlattýysa, hangi kötü niyetlinin fikriyse, hepsi bu sisteme döndü. Durduk yerde paranýn bir kýsmýný nemalandýrmýyorlar, þeytanýn aklýna gelmez.
Bir cingözün aklýna ''yarýsý nakitte kalacak ama %15 faiz kampanyasý '' gelir yakýnda. Yurdum insaný da %15 faiz alýyorum sanýr.
Alenen, yanýltýcý, yanlýþ bilgi veren reklamlar yapýyorlar. Þu kadarý nakitte dediðinde, faiz oraný deðiþiklik gösterecektir toplam meblað üzerinden diye reklam vermek zorundalar.
Her fýrsatta BDDK'ya þikayet ediyorum. Çok ciddi , büyük cezalar almalarý lazým. Hayýr senin faizin o deðil. O reklamdaki rakam deðil.
Þu anda nakit tut dediði miktar küçük, ama inanýn yavaþ yavaþ büyütecekler.
Mb munzam karþýlýk oranlarýný arttýrdýkça bankalarda uyanýklýk edip bir kýsmýný vatandaþa kitliyor
bir halt olacaðý yok.
seker %1 oran diyor nuh diyor peygamber demiyor dolar mevduat icin..
“Sermaye piyasasý, sabýrsýz kiþiden sabýrlý kiþiye para aktaran bir araçtýr". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
Yer Ýmleri