Originally Posted by şahit bozgurt bu gramı 450.99 a aldım. 460.99 a satarsam kaç lira kazanacam? 10 lira mı? asdas. Gram başı dörtbucuk tl vergi ödüyon yani 450 den aldığını aslında 455 den almış oluyon
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Gram başı dörtbucuk tl vergi ödüyon yani 450 den aldığını aslında 455 den almış oluyon Satarken de var sanki?
Originally Posted by thebigshort Gerçekten ahali çok eğleniyor valla Herkes memnun piyasadan eğlence daha yeni başlıyor bence
Originally Posted by onatbeyza Satarken de var sanki? satarken yok bişey
bir halt olacağı yok.
tüpraşla petkimi dibe çekip odunu vermeye başlamışlar. bankalar kemeri bi gevşetse endeks duman olacak. bu pala hergün ayrı bi film çeviriyor oramı dengeliyor..
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
eeeeet pozu kapattık gırgır aşamasına geçtik Originally Posted by thebigshort Gerçekten ahali çok eğleniyor valla Herkes memnun piyasadan
Originally Posted by *Bozkurt Gram başı dörtbucuk tl vergi ödüyon yani 450 den aldığını aslında 455 den almış oluyon vadeliyse bu bahsedilen... %1 vergi yok... kardan %10 stopaj var...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Originally Posted by TÜRKOĞLU eeeeet pozu kapattık gırgır aşamasına geçtik karla kapanmış sanırım
Forum Rules
Yer İmleri