Teşekkürler.
Gün bitmeden nereden görüyorsunuz link verebilir misiniz?
Bilici yatırım yatay bile kapatsaydı getirisi demek +0,10 olacaktı.bu şartlar altında idare eder.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
BLCYT Qinvest'in demirbaş hissesi, asla vazgeçmiyor. Genelde yanına ISMEN, TKFEN, CCOLA gibi hisseler ekliyordu ama iki aydır tek başına tutuyor. Şu anki oranı %2 civarı. Hisse konusundaki inatçılığını sevmesem de fon katılma belgesi tarafında KIS, PBK gibi döviz fonları, QPERP, YD3, RP8 gibi gyo fonları ve GLDTR altın fonu eklediği için mevduat üstü getiriyor.
Sanki BLCYT nikah kıymış gibiler.Geçen sene portföydeki ağırlığı daha fazlaydı.Bir ara TKFEN taşıdılar ama ISMEN hiç görmedim.Konısu açılmışken mayıs ayından bu yana yatırımlarımın yüzde 60’ı ISMEN’de.Tam bir yatırım kağıdıdır.
EIB’de her ne kadar gyo fonlarını sevmesem de şıan mevduat üstü getiri sağladığı için portföyümde tutuyorum.Aşı bulunduktan sonra hisse senedi ağırlığını %15 lere çıkaracaklarını düşünüyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu arada BLCYT bedelsiz onaylanmış, fona yarayabilir bu. Hak kullanım başlangıç tarihi 28 ağustos diyor, yarın fonlara alım girsek işe yarar mı ki?
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/871209
Teşekkür ederim. Peki ppf lere bir alternatif olur mu sizce? Yoksa eıb mi almalı? İkisi arasında kararsız kaldım. Bir de bu fonun tefastaki grafik şeklindeki dağılımında "diğer" dilimi var . En büyük pay onda. Kaptaki portföy dağılımına baktığımda bunların sukuk olduğu yazıyor. Sukuk ile kira sertifikası arasındaki fark nedir?
Yer İmleri