Sayfa 907/1001 İlkİlk ... 407807857897905906907908909917957 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,249 - 7,256 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

1.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Denizli'de koronavirüs'ten ölen kişinin evinin önüne kurulan taziye çadırı polis ekiplerince kaldırıldı.
    Translate Tweet

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    önce bu ikonu kullanmayı düşündüm ama bize bu yakışır maalesef

6 aydır canını ortaya koyan insanlar ve onlarla birlikte kurallara azami uymaya çalışan bir vatandaş grubu birde uzaydan gelmiş gibi davranan,toplu yapılan hiç bir etkinlikten imtina etmeyen,neden böyle davrandıkları sorulduğun dada;yahu onlar bizim tanış,nereden gelcek bizim buraya o corona denen musibet deyip keh-keh gülen mars vatandaşları...

Artık sadece kendimi ve yakın çevremi korumaya bakıyorum,maskesiz düğüne gidenlere,döt kadar yerde 10 bin kişiyle birlikte denize girmeye çalışanlara, hiç bir korunma tedbiri olmadan 300 bin kişiyle toplu ibadet yapanlara hiç acımıyorum,sadece onları kurtarmaya çalışırken hastalık kapan önce insan sonra anne-baba olan sağlıkçılara üzülüyorum,yoksa marslılar bildiği gibi yaşamaya devam ediyor.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Seni cok bi efendi buldum mudurum afedersin..
    Reha GAYA'nın bu forumda, tek bir tane bile
    edepsiz yazısı yoktur.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Hükümetimizi bu çevreci girişimi için kutluyorum. Umarım kamudada daha çevreci ve yerli üretim araçlar kullanılır.
    TOGG gelesiye kadar eski araçlarla idare edeceğiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    35 Sene otomobil yedek parça ticareti yaptım, TOGG kasasındaki bir araç naaa... çıkarsa, 300 bin gaymeden başlar...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

4. Son zmanlarda şunu anladımki, Yunanistan ile gerinlik daha uzun süre devam edecektir....mevzu sadce Kıta sahanlığı ve MEB değil...Yunanistanın Lozan şartlarına aykırı olarak 18 dadayı silahlandırması, bazı kayalık adaları işgal etmesi vs vs.. Kıta sahanlığı ve Meb çözülse bile Türkiye sonraki aşamalarda diğer yunan ihlallerinide masaya getirecektir...

Artık ok yaydan çıktı...Yunanisanın Batıyı arkasına alarak bize düşmanlığını açıkça ilan ederek meydan okuması, üzerimize gelmesi, işi oldu bittiye getirerek sınırlarımızı ihlal edip işgal etmeye çalışması artık hafife alınıp unutulacak bir durum olmaktan çıkmıştır....

Türkiye Cumhuriyetinin bir sabrı, onuru ve devlet hafızası vardır.....Bu partiler ve iç siyaset üstü bir mevzudur....

Yunanistanın gücü yetseydi şimdiye kadar çoktan Anadoluya askeri çıkarma yapmıştı zaten..

Adamların devlet hafızaları o kadar tazeki, İstanbul ve İzmiri sanki daha 2 gün önce kaybetmiş gibi bize kin ve düşmanlık besliyorlar.....Batı bunlara destek verince adamların yıllardır gizledikleri bu nietleri bir anda açıkça ortaya çıktı...

Bizimde devlet hatıramız ve hafizamızın hep güçlü kalması lazım....Yarın Yunan köşeye sıkışınca komşu ve barış muhabbeti ile yine bizi uyutmasınlar.....Her fırsatta onların üstüne ağır ağır giderek bize karşı yaptıkları kalleşliklerin hesabını bir bir ödetmemiz lazım....Belli bir askeri ve siyasi zafer elde ettikten sonra en sonunda 12 ada meselesinide gündeme getirmemiz lazım.....

Yunan devleti ile barış içinde yaşamamızın tek yolu askeri, ekonomik ve siyasi güç üstünlüğüdür......Yoksa bunların ne havlamaları nede saldırıları asla bitmez...
    Son düzenleme : abartin; 30-08-2020 saat: 10:13.

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    35 Sene otomobil yedek parça ticareti yaptım, TOGG kasasındaki bir araç naaa... çıkarsa, 300 bin gaymeden başlar...
    Hele şeytanın bacağını kırıp bir milli araba üretelim abi......Önce bir elektrikli oto sanayi sektörü yaratalım...Yerlilik oranın yükseltilmesi, fiyat, kalite gibi eksiklilikler zamanla çözümlenebilecek sorunlardır.....ilk aşamada her şey tam ve eksiksiz olamaz zaten..
    İlk Başlangıç bile takdire şayan bir adımdır..

Insallah togga pil takmayı unutmazlar...
    Son düzenleme : ALİBEYOĞLU; 30-08-2020 saat: 10:08. Sebep: Yazım hatası

Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Hele şeytanın bacağını kırıp bir milli araba üretelim abi......Önce bir elektrikli oto sanayi sektörü yaratalım...Yerlilik oranın yükseltilmesi, fiyat, kalite gibi eksiklilikler zamanla çözümlenebilecek sorunlardır.....ilk aşamada her şey tam ve eksiksiz olamaz zaten..
    İlk Başlangıç bile takdire şayan bir adımdır..
    Renault 12 ve Tofaş kuş serisi, yerli imalatı % 90 geçmiş araçlardır, ne değişti?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 907/1001 İlkİlk ... 407807857897905906907908909917957 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •