Sayfa 121/1002 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221621 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 961 - 968 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

1. İlk başta ülkeyi 3 veya 4 hafta kapatıp, tüm hastaları izole ederek tedavi edeceklerdi. Ve sonrasında yurt dışı girişlerini çok sıkacaklardı. Bu şekilde ülkeyi virüse karşı koruyabilirlerdi. Açıkcası uzun süre ülkede virüs olduğu bile gizlendi diye düşünüyorum. Ocak ayında çevremde 2 kişi corona belirtilerine benzer solunum yetmezliği ile vefat etti.
    Geldiğimiz nokta artık sürü bağışıklığı gibi bir duruma benziyor. Ama bu kadar vakanın ekonomik yükü bence ilk başta uygulanacak ülkeyi 3-4 haftalık kapatma sürecini çoktan geçti. Düğünler serbest, toplu birçok etkinlik sebest (30 Ağustos kutlamaları hariç), camiler açık vs vs
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    RTE, Yarın başkomutan sıfatıyla 30.Agustos 2020 Zafer Bayramı Tebrikler ini kabul edecek miş...
    Acaba elinde kılıç da olacak mı.!?..
    Dib başkanı ile kılıç yüzünden kavga ederler mi..??
    Merak ettim, şimdiden...

30 Ağustos bağımsızlığımızı , vatanımızı borçlu olduğumuz bir gündür . Ulusumuzun düşman işgalinden kurtuluşunun simgesi , tarihimizin en büyük zaferlerinden biri olan Zafer Bayramımızı kutluyor başta ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyorum .

Ne mutlu Türk’üm diyene !

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Bayram hediyesi gelmiş ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bayram hediyesi gelmiş ..

İyiki bayram öncesi arabayı sıfırlamışım
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Günaydın TÜRK MİLLETİ
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    30 Ağustos bağımsızlığımızı , vatanımızı borçlu olduğumuz bir gündür . Ulusumuzun düşman işgalinden kurtuluşunun simgesi , tarihimizin en büyük zaferlerinden biri olan Zafer Bayramımızı kutluyor başta ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyorum .

Ne mutlu Türk’üm diyene !

Amin.
    30 Ağustos Zafer Bayramımız. Yüce TÜRK MİLLETİ'ne armağan eden komutanlarımız e silah arkadaşları Mehmetçiklerimiz'den

ALLAH razı olsun.

İYİKİ vardınız.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Ülkemizin kurulması ve bu günlere gelmesi çin katkı sağlayan , Şehit Gazi her kim olmuş da,Hepisine şükranlarımı sunuyorum....
    Türkiye ve Cumhuriyet sevgisi olanların, Zafer Bayramı kutlu olsun..

Sayfa 121/1002 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221621 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •