Sayfa 915/1001 İlkİlk ... 415815865905913914915916917925965 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,313 - 7,320 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Bende takip ediyom da
    Sistemi iyi dizayn edip
    Herşeyi dışardan alma en akılcısı
    Montajda fark yaratçan yani
    Son üründe

Savaş makineleri hariç
    Onlar özgün olsa daha iyi

O dediğim
    Ticari nitelikli şeyler içün

Bu vesile
    Herkesin 30 ağustos Zafer bayramını kutlarım
    Haklısın.
    Şu ömrümde bugüne kadar gezmediğime pişman olduğum rota, bizim zafer rotamız. İnşallah Allah nasip ederse o bölgeyi gezer. Kazanılan zaferi yerinde görme fırsatı yaşarım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Haber Aero’nun edindiği bilgilere göre, Kotil bugün solunum yollarındaki sıkıntılardan dolayı entübe edildi. Kotil’in herhangi bilinen kronik rahatsızlığı bulunmuyordu. Korona virüs sürecinde Temel Kotil’in yoğun tempoyla çalıştığı biliniyordu.

O egeli ben değilim

3. saolsun reis bugün exradan 100 bin daha zenginleştirdi herkes ötv inecek ucuza araba alacagız derken bilezik gibi gecirdi
    şimdi yol yaptı diyen gerzekler bisikletle gezersiniz artık o yollarda

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Bu konuları özellikle takip ediyorum. Bir motorun yakıt hortumundan, alaşımına kadar her parçası ayrı bir yetkinlik gerektiriyor. %100 yerli yapmayı zor görüyorum ancak bu projelerde yer alan şirketlere bu yetkinlik kazandırılırsa büyük başarı olur. Zira bu şirketler bu yetkinliklerini başka ürünlerinde kullanılırsa süper olur.

2023 de benzinli motor kullanan mi kalacak hiç mi terminatör , geleceğe dönüş izlemediniz....şaka bir yana uzun zaman önce uzaylı gemileri bulan inceleyen birinin yazılarını okumuştum ; uzay gemisinin motorunun bir canlı olduğu yazıyordu at arabasi gibi tabi o zaman okuyunca hadilen demiştim kendime. Geçtiğimiz yıllarda vizyona giren uzay yolu dizisinde bir uzay canlisini kullanarak uzayda sıçrama yapıyorlardı.. bir çok teknolojiyi insanlıktan sakladıkları bir gercek

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Halkın alım gücü her gün biraz daha düşerken para basımı son hız devam ediyor, borçlar katlanarak artıyor. MB nin dibi delinmiş, tefeci faizi ile borç bulunabiliyor. Bu durum 3 yıl daha sürdürülebilir mi? Sürdürülebilir ise 3 yıl sonra bunlara oy verecek kesim yüzde kaça düşer? Bu zihniyetin bu ekonomi yönetimi ile 3 yıl sonra seçim kazanması mümkün değil, tabi eğer seçim yapmayı düşünüyorlarsa.
    Bunlara oy veren kesim bunları öyle bir hızlı satarki sasirirsin. Ogün gelsin

Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    saolsun reis bugün exradan 100 bin daha zenginleştirdi herkes ötv inecek ucuza araba alacagız derken bilezik gibi gecirdi
    Almanya ve Fransa'ya ayağını denk al demek bu bence mal sattirmam sana demek

7.  Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    saolsun reis bugün exradan 100 bin daha zenginleştirdi herkes ötv inecek ucuza araba alacagız derken bilezik gibi gecirdi
    100.000 dolarlık bir araba

2.200.000 TL

yani araba alırken 1 dolar 22 TL

Bu duruma şu şarkıyı bırakıyorum,

Oy anam oy

https://youtu.be/abxbvI25AaI

8. https://twitter.com/krgnutku/status/...406569989?s=20 1985-2002 arası ekonomik büyüme oranları 2002-2019 arası karşılaştırılıyor. Ampülün foyası yine meydana çıkıyor.

Sayfa 915/1001 İlkİlk ... 415815865905913914915916917925965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •