Kesinlikle bir artış bekliyorum 3ç ortalama komisyon oranlarında. Ama elimizde 2ç verileri olduğu İçin onu baz alıyoruz el mahkum.
Buradaki tahmini komisyon gelirinin mütevazi kalabileceğini düşünüyorum
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
İyi ki bilmiyor kalabalıklar,/ Yağmura bakmayı cam arkasından/
İnsandan insana şükür ki fark var; / -Birine cennet birine zindan- /İyi ki bilmiyor kalabalıklar
Merhabalar bilgisi olanlar cevaplarsa cok sevınırım, sizce bu hafta bedelli onayı gelir mi, bir de takastaki parayla bedelliye giriş oluyor mu
CEO ve Operasyonlardan Sorumlu Başkan'ının yaptığı işlemlere ilişkin KAP bildirimi
03/09/2020 - 03/09/2020 tarihinde İNFO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. payları ile ilgili olarak 6,50 - 6,50 TL fiyat aralığından 335.696 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte İNFO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 03/09/2020 tarihi itibariyle %3,25 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.
03/09/2020 - 03/09/2020 tarihinde İNFO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. payları ile ilgili olarak 6,5 - 6,5 TL fiyat aralığından 169.304 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte İNFO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 03/09/2020 tarihi itibariyle %1,66 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.
1.5 liraya çıkan fark 95 kuruşa düştü devam ilk hedef ismen.fiyati
Evet 80 kurus
Etiler tahtasını izliyor musunuz?
Ruhçan ve hisse tahtası koptu gitti. Bizim de bedelli onaylanırsa benzer hareketleri görür müyüz?
Sanki bizim yerlilerde bedelli için yeni bir kazanç kapısı algısı oluşuyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İyi ki bilmiyor kalabalıklar,/ Yağmura bakmayı cam arkasından/
İnsandan insana şükür ki fark var; / -Birine cennet birine zindan- /İyi ki bilmiyor kalabalıklar
Yer İmleri