Sayfa 945/1001 İlkİlk ... 445845895935943944945946947955995 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,553 - 7,560 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

1. Selam dostlar, sepet kur dün tam direnç seviyesinde kapatmıştı, bugün de direncin çok çok az üstünde bitirdi (Şöyle net bir şekilde kıramadı gitti yahu).

Aşağıda ABD başkanlık seçimlerine yönelik tahminleri yansıtan güncel bir grafik var; TL'nin son dönemde gereğinden güçlü kalmasında payı olduğunu düşünüyorum. Biden bunağın teki olmasa ve demokratlar ülkedeki kaosu desteklemeselerdi iş çoktan bitmişti de... Salt ideoloji ve çürümüş adaylarla popülizmi öyle kolayca yenemiyorsunuz işte. Ne burada ne ABD'de.

--Kişisel görüşlerim olup, yatırım danışmanlığı tavsiyesi değildir

Korkarım ki bu sefer, gümbür gümbür geliyoruz!
    Freni tutamayıp kamyonu virajda devirmeye geliyoruz!
    Crash tüm hızıyla virajlı yollarda...
    Attached Images Attached Images

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Alıntı Originally Posted by Crashontheway Yazıyı Oku

Korkarım ki bu sefer, gümbür gümbür geliyoruz!
    Freni tutamayıp kamyonu virajda devirmeye geliyoruz!
    Crash tüm hızıyla virajlı yollarda...
    3 liradan 7 liraya gelmiş dolar kıraş olmamış. 7,3’dan 8 lira olunca mı kıraş olacak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Aslında sizin çevrenizle arkadaşın çevresi(veya benim) arasında 6 basamak varmış...
    Baya bi yakın arkadaşmışız. Bugün dahi çevremizde eşimin iş arkadaşlarında 2 akrabamda karşı aparymandaki komşumlarda 7-8 kişide çıktı. Birazdan eşim teste gidecekçağırdılar. Bazı adamlarda memlekte 3-5 turist getirio dolar kazanacağız diye sayıları saklamakla meşgul dolarla maaş almıyoruz ama birilerinin göbeği dolarla kesilmiş
    bir halt olacağı yok.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Baya bi yakın arkadaşmışız. Bugün dahi çevremizde eşimin iş arkadaşlarında 2 akrabamda karşı aparymandaki komşumlarda 7-8 kişide çıktı. Birazdan eşim teste gidecekçağırdılar. Bazı adamlarda memlekte 3-5 turist getirio dolar kazanacağız diye sayıları saklamakla meşgul dolarla maaş almıyoruz ama birilerinin göbeği dolarla kesilmiş
    Ülke düğünzede oldu. İşin traji-komik tarafı okullar açılmasın, üniversiteler kapalı kalsın, avmler açılmasın diyen çok ciddi bir kitle varken.
    Ortada Düğün yapılmasın diyen kitle yok. Hala kurallara uyarak eğlenileceğini düşünenler var. Diğer yandan tatile gitmeyiverin kitleside kendini sahillere attı.

Bence turistlerden ziyade bizim kendi iki yüzlüğümüzün kurbanıyız.

İki ata sözü ile tamamlayalım.
    “Hocanın dediğini yap , yaptığını yapma”

“ele verir talkımı kendi yutar salkımı”

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Önlem filan hava cıva, bu konuda en ciddi olan ben tamam çağrıldığım bir nişan törenine gitmedim, emme Rakı Sofrası olarak Mudanya ve Iskendurun olmak üzere 2 sefer eyledik.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Düğüne gelince yolumun üstünde bir düğün salonu var, ulen eskiden haftada 3 gün düğün olurdu şimdi ise her gün düğün var, herhalde salgın var diye ahali düğüne merak saldı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Önlem filan hava cıva, bu konuda en ciddi olan ben tamam çağrıldığım bir nişan törenine gitmedim, emme Rakı Sofrası olarak Mudanya ve Iskendurun olmak üzere 2 sefer eyledik.
    Çok sıkı önlem alıp, kalabalığa karışılmazsa çok sorun olmuyor gibi. Temmuz - Ağustos aylarında batıda Fethiye'den başlayarak tüm güneydoğu, doğu (Kars'a kadar) gezdim. Ankara'da kaldım.Şimdilik sorun yok.

Sayfa 945/1001 İlkİlk ... 445845895935943944945946947955995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •