Sayfa 343/1001 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443843 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 2,737 - 2,744 arası.

Konu: Viop - XXIV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,473
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Sizde iyi bilirsiniz herkesin alım yaptığı borsadan uzak durmak ya da temkinli olmak lazım. Zamanında da borsaya çok heveslenen olmuştu. Sonrasında çoğu tövbe etti. Benim de tanıdığım , ölse 1 lot hisse almayacak insanlar yaratıldı.
    Ben normalde sürekli hisse taşırdım. Tekfen-Tav-Tüpraş-Ereğli- Bankalar vs. Şimdi sadece kanallar arası-ortalamalar arası al-sat yapıyorum. Onda da max. %3 stoplu işlem yapıyorum.Sebebi şu dönem için ülkeye-ekonomi yönetimine- dış politika yönetimine güvenememem.

82.000-120.000 yükseliş hareketinde yeni yatırımcıya yan tahtalardan çok iyi paralar kazandırdılar. Şu an anormal bir özgüven içinde her aldığı hisseden para kazanacağını sanan bir kitle oluştu. Fiyata bakmadan alıyorlar. Ama kumarda önce kazandırır sonra fazlasını alırlar. Kuralı ve raconu budur.
    Var bir arkadaşım, madem meraklısın git tüpraş, isc al diyorum almam diyor,
    ismi lazım değil senet almış çok kazanacakmış, bari ayda 1-2 tane tüpraş çocuğuna
    al at kenarı diyorum yok almam diyor

Kendi çok başarılıdır güvenirim, ne zaman bir şey olsa en tepe fiyatı yakalar
    birde satmaz bekler, dolarda 3-4 kere tepeyi altında da 2 kere tepe yakalayıp aldı
    aylarca bekledi zararsız çıktı, kar da yapmadı ama zarar etmedi, ona güveniyor
    hissede patlayacak büyük ihtimalle bende o günü bekliyorum

2. @takvim
    Türkiye nin yeni ÖTV hamlesi Almanya'da endişeye yol açtı: Otomobil üreticileri ağır darbe aldı

Siz beni güldürdünüz Allah ta sizi güldürsün.2021 model makam Mercedes lerin siparişi ne zaman geçilecek bakalım?

@takvim
    Türkiye nin yeni ÖTV hamlesi Almanya'da endişeye yol açtı: Otomobil üreticileri ağır darbe aldı

Siz beni güldürdünüz Allah ta sizi güldürsün.2021 model makam Mercedes lerin siparişi ne zaman geçilecek bakalım?
    Avrupaya en çok ihraç ettiğimiz ürün otomobil onlar endişelenirse bizim nelenmemiz gerekir
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Avrupaya en çok ihraç ettiğimiz ürün otomobil onlar endişelenirse bizim nelenmemiz gerekir
    Yerli arabamız çıkınca bu Almanlara satmayalım. Hasetlerinden çatlasınlar. Binsinler TOGG varken uyduruk Merso ya

https://www.dw.com/tr/do%C4%9Falgaza...aha/a-50238341

Çıkarana kadar sıkın dişinizi indirim gelecek
    bir halt olacağı yok.

petrol hep önceden düşer.
    gelecek hafta borsalarda paritede,altın da son çıkışını yapacaklar görüyorum.
    dolar gelecek hafta 7.20 ye kadar düşebilir.

Viop - XXIV

Yerli arabamız çıkınca bu Almanlara satmayalım. Hasetlerinden çatlasınlar. Binsinler TOGG varken uyduruk Merso ya
    Motoru onlardan alacaktık ya
    Hem sonra Yunan’ı salarlar üstümüze
    Tut tut diye

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

TOGG CEOsuna göre:
    Motor: Bosh
    Batarya: Çin
    Entegrasyon: Alman EDAG
    Şasi: İngiliz Myra
    Tasarım: İtalyan Pininfarina ne kaldı ki anlamadım.

i10,Fiat Egeada bile daha fazla yerli parça var....!!

Rezervlerin -31,7 milyar USD:.Unutma! Benzini alacak dövizin yok

Sayfa 343/1001 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443843 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •