Originally Posted by
hkm
Aslında gerçekten yeri değil ama sizi kırmayayım sadece bir tane anlatayım.Asistanlıkta ilk yılım bir sürü sezeryan asiste etmişim ama bir türlü ilk sezeryanımı yaptırmadılar.Genelde nöbetlerde yaptırılır.Ne zaman denk düşse bir aksilik oluyor yaptırmıyorlar.Sonunda bir tane denk düştü tam yapacağım son anda uzman ablamız korktu yer değişmemizi istedi kendi yaptı ameliyatı.Benim çok bozulduğumu görünce bir elektif vaka vardı onu sen hazırla perşembe sen yap dedi.Ben hastanın salı çarşamba tüm tetkiklerini yaptırdım.40 45 yaşlarında bir adamla 35 yaşlarında bir kadının ilk doğumu.Aslında kıymetli bebek.Neyse son sabah ben son viziti yaptım ameliyata gireceğiz,adam yanıma geldi,doktor bey ameliyatı siz mi yapacaksınız ,evet dedim.Ameliyat esnasında acil bir durum olursa kadınla çocuk arasında bir seçim yapmak zorunda kalırsanız aman ha çocuğu kurtarın dedi.

))))))Yani ilk vaka olarak allahtan seçim yapmak zorunda kalmadım, ana da sağ, çocuk da.
Adam niye oyle dedi ki?
Üreme icgudusuyle mi yoksa kadinda bir hastalik mi vardi?
;)
"Bir ülkenin bağımsızlığı yabancıların lütuf ve merhametine bırakılamaz."M.Kemal ATATÜRK
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.Yatırım tavsiyesi verecek yetkinlikte değilim.
"Memleketim varsa ben de varım."
Yer İmleri