Sayfa 371/1002 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421471871 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,961 - 2,968 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    İstanbul'da ki en yakın arkadaşım İş Portföy ile çalışıyor. ( Ben Ankara'dayım) Özel portföy yönetimi. %100 hisse'de değerlenmek üzere sözleşme yapmışlar heralde çünkü hep paranın tümü hissede diyordu. Yaklaşık 3 yıldır öyle değerlendiriyor. 6-7 m civarı bir nakdi vardı. Çok memnunum deyip duruyordu. 3 yılda % kaç kazanmış , ne prim alıyorlar detayları öğrenip burada paylaşırım ben de. Ben özel portföy yönetiminden ürküyorum açıkçası, yaşlandım ve biraz sağlamcıyım. Zaten özel yönetilecek kadar para da yok.
    merakla bekliyoruz arkadaşınızın yorumlarını.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2. Ak portföy 8. Aylik raporları bildirdi.

AFT'de iki ayrı Tencent hissesi görülüyor biri TCEHY koduyla ABD de islem gören hisselerken diğeri Tencent Holdings Limited Hong Kong borsasındaki ana hisseler mi?

Bu konuda bilgisi olan var mı?

3. Aranızda ünlü portföy ile çalışan var mi?

4. Demek ki aft o kadar da pasif yönetilmiyor. Hisse degistiriyor

5.  Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Demek ki aft o kadar da pasif yönetilmiyor. Hisse degistiriyor
    AFT bence en aktif şekilde yönetilen bir fon. Fondaki toplam para oldukça yüksek

6. Hisse değiştirdi denilebilir mi?

Aynı şirketin farkli borsalardaki kağıtları arasında gibi işlem. Abd'de satip hk da alınmış yanlış anlamadiysam.
     Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Demek ki aft o kadar da pasif yönetilmiyor. Hisse degistiriyor

7. Amerika borsaları bu hafta hemen artıya döner mi sizce yoksa biraz daha eksi ya da yataya mi gider

8.  Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Amerika borsaları bu hafta hemen artıya döner mi sizce yoksa biraz daha eksi ya da yataya mi gider
    Fundstrat Global Advisors'a göre ABD hisseleri "sert satış dalgalarının genellikle en az üç gün sürdüğü" kuralına uyarak düşüşünü sürdürebilir
    https://www.bloomberght.com/abd-hiss...ebilir-2263797

Sayfa 371/1002 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421471871 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •