124.20 direncini aşarsa önü açık diye yazmıştım ama bu kadar hızlı hareket beklemiyordum. 3.çeyrek bilanço fiyatlaması desek , daha çok erken . Bunun altında bşi yatıyor olabilir . Fikri olan var mıdır ?
124.20 direncini aşarsa önü açık diye yazmıştım ama bu kadar hızlı hareket beklemiyordum. 3.çeyrek bilanço fiyatlaması desek , daha çok erken . Bunun altında bşi yatıyor olabilir . Fikri olan var mıdır ?
Söyledıklerım Benı Baglar Kesınlıkle Yatırım Tavsıyesı Degıldır.
Vay Vay kımlerı goruyorum kardesım benım.
Bu senın ıcın
http://www.youtube.com/watch?v=642DBRQzs8s
Söyledıklerım Benı Baglar Kesınlıkle Yatırım Tavsıyesı Degıldır.
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Ooo Tatar geldiyse ben valizimi hazırlayayım en son Eggub da görünmüyordu 120 lerde bi gözüktü gözükme o gözükme . Bunun yanında karı almasını bilin arkadaşlar bu bütün hisseler için böyle stoplarınıza mutlaka uyun . Stop olsanız bile tekrar stop noktamızın üstüne atıp orda kalabiliyorsa biraz yukardan alınır sıkıntı olmaz .( aç gözlü olmamak lazım ) Mutlaka bi stratejiniz olsun, kimsenin şöyle olacak böyle olacak cümlelerini dikkate almayın tamamen kendi aklınızla hareket edin
Yer İmleri