Originally Posted by Webster Ya allah bismillah 7.95 ten lokman pasa aldim Hayir ve dua ile Suan 8.29 olduuuuuu İzleyelim corba nasil icilir
Originally Posted by Webster Suan 8.29 olduuuuuu İzleyelim corba nasil icilir tebrikler üstadım ne alaka bu hisse demiştim ama varmış bir bildiğiniz...
Originally Posted by Şimal yıldızı tebrikler üstadım ne alaka bu hisse demiştim ama varmış bir bildiğiniz... Tsklr ustadim Daha iyi kazanclar sizlerin olsun insallah
eşimin bi arabasina carpmis kacmista bi kamera kayitlarini bulmaya calisiyorum okulun orda o yüzden bakamiyorum ekrana
Originally Posted by onur1064 eşimin bi arabasina carpmis kacmista bi kamera kayitlarini bulmaya calisiyorum okulun orda o yüzden bakamiyorum ekrana geçmiş olsun üstadım hasar büyük mü? sizin arabalar lükstür ama sürtme falan mı?
Originally Posted by onur1064 eşimin bi arabasina carpmis kacmista bi kamera kayitlarini bulmaya calisiyorum okulun orda o yüzden bakamiyorum ekrana Geçmiş olsun üstadım
Originally Posted by Webster Tsklr ustadim Daha iyi kazanclar sizlerin olsun insallah Üstad, pascal mevzusunu konuşurken siz gülünce mevzu kaynadı gitti. Aslında oradan bazı güzel anılara geçecektim. Siz pascalın nasıl bittiğini hatırlıyormusunuz.
ön kaportaya hasar vermis bayagi degismesi lazim bi gelsin araba anlarim hasarin boyutunu
Forum Rules
Yer İmleri